Vsak človek se v življenju rodi kar sedemkrat! Na kateri stopnji si trenutno?

No, na kateri stopnji se nahajaš? Preveri.

Vsak človek se v življenju rodi kar sedemkrat! Na kateri stopnji si trenutno? (foto: Profimedia) Profimedia
5. 1. 2022

1. Dojenček

Prvo rojstvo označuje naše dejansko rojstvo, ko naša duša prvič vidi svet. Rodiš se v okolje, ki ga ne poznaš, okolje, kjer je vse novo in neznano. Na tej stopnji začneš živeti v okolju, se nanj privajaš in se tako pripravljaš na naslednjo stopnjo.

2. Učenec

Drugo rojstvo simbolizira fazo učenja (ne le v pomenu izobraževanja in šolanja). Tvoja duša je sedaj že seznanjena s svetom in ga delno tudi razume. Sedaj je čas, da se nauči novih stvari, da spozna ljudi, se nauči razumeti njihova čustva in dejanja. Ne učiš oziroma ne spoznavaš le drugih, ampak tudi sebe; kdo si, kaj boš naredil s svojim življenjem. 

3. Raziskovalec

Po fazi učenja je čas za raziskovanje. Na tretji stopnji tvoja duša že razume, kaj lahko pričakuješ od življenja in katerih stvari se še moraš naučiti, zato te pošlje na pot raziskovanja. Privlačile te bodo nove ideje, nove misli, novi kraji in novi ljudje. Živiš z otroško radovednostjo v svetu odraslega človeka.

4. Ljubimec

Četrto rojstvo v tvoje življenje prinese ljubezen. Tvoja duša je do sedaj že prišla do določenih izkušenj in spoznanj, zato je čas, da v ospredje pride ljubezen. Če ugotoviš, da si načeloma zadovoljna z vsemi vidiki svojega življenja in da ti manjka le še romantična naveza, da bi tvoje življenje bilo bolj polno, potem si najverjetneje na četrti stopnji.

5. Uspešnež

Na tej stopnji boš vse svoje znanje, spoznanja in pretekle izkušnje tudi uporabila. Vse, kar te je življenje naučilo bo našlo svoje mesto in tako boš začela veležiti nove uspehe (predvsem na poklicnem področju).

6. Dobrodelnež

Šesto življenje te oblikuje na način, preko katerega spoznaš nesebičnost in dejstvo, da so na svetu ljudje, ki so odvisni od pomoči drugih. Na tej točki začneš pomagati drugim in se vedno bolj udejstvuješ pri dobrodelnih akcijah.

7. Transcedenca

Zadnje življenje oziroma zadnja stopnja te pripravi na življenje po smrti. Sedmo rojstvo doživiš, ko spoznaš, s kako nepomembnim malenkostmi se obremenjujejo ljudje in se zaradi njih tudi prepirajo. Prav tako spoznaš, da te po koncu življenja čakajo stvari, ki so večje od tebe same. 

Po vsem prebranem, na kateri stopnji misliš, da si?

Pripravila: Tamara Bastarda
Vir: ia.meaww.com

Preberi še: To pismo, ki ga je fant napisal punci po skupnem potovanju okoli sveta, moraš prebrati!

Priporočamo tudi: To so moški z najbolj seksi zadnjicami leta 2017 (med njimi so tudi 4 Slovenci!)