Vodni parki

Z veselo družbo se za dan ali dva osvežite v najbolj vročih vodnih parkih, kjer vas čakajo brzice, vodnozračni ležalniki, gejzirji, slapovi, vodne in zračne masaže, protitočno plavanje, plavalne steze, vodni tokovi, žvrkljajoče kopeli.

12. 8. 2011

Še nekaj top namigov:

  • Terme 3000. Če obožuješ skoke v vodo, te tu čaka bazen za skoke. Povzpni se tudi na 22-metrski stolp s toboganoma z vizualnimi in zvočnimi učinki ter toboganom Prosti pad – na enega od najhitrejših toboganov v Evropi.
  • V Termalnem Parku Term Ptuj je največji sistem vodnih drč v Sloveniji, letos pa so speljali še največji slovenski tobogan, s katerega se lahko spustiš skupaj z dvema do štirimi prijatelji.
  • Terme Čatež te vabijo na vodno vojno s fračami in vodnimi baloni. Prebudi otroško razposajenost in tekmovalnost v sebi ter se s prijatelji čez dan odklopi v norčijah, zvečer pa na zabavah ob bazenu!
  • V Aqualandiji blizu Benetk te čakajo največji tobogan na svetu, bungee jumping in neskončno zabavnih predstav.
  • Area 47 sredi čudovitih avstrijskih gora ponuja vratolomne toboganske vožnje, pri katerih boš dosegla hitrost do 80 km/h, bungee jumping, rafting, občutek breztežnosti …
  • Jeep safari je šesturna avantura, ki ga bo odnesla! Skozi zgodbe zelenega krasa se bosta zapeljala v pravo avanturo in adrenalin, kjer bo reševal džip iz blata, podala se bosta na orientacijski lov za zakladom, iskala zaklad v jami ali pripravila napitek na 'off road način' ter ognjišče brez vžigalic. Klikni na www.vinetou.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri