Vnesi kanček predrznosti v svoj dom

Živahnost barv, unikatno in domiselno pohištvo, odbiti dekorji ... Ponujamo ti paleto idej, s katerimi boš lahko popestrila svoj dom.

12. 2. 2012

Zarahome.com

Zara Home, spletna stran za notranjo opremo s poudarkom na tekstilu. Pestra izbira posteljnine, miz in dodatkov za kopalnice, od namiznega pribora, kozarcev, krožnikov do številne druge okrasne ponudbe.

Sestavljena je iz naslednjih skupin: Contemporary, Classical, Colonial in White. Paleta izdelkov se stalno posodablja, tako strankam zagotavljajo prav takšno ponudbo, kot jo imajo pri oblačilih.

Če naročilo znaša več kot 150 funtov, je dostava zastonj. V nasprotnem primeru ti jo zaračunajo 14,99 funta. Čas dostave: 10 delovnih dni.

Impressionen.de

Spletna prodajalna lepih izdelkov za dom. Barvito, čudovito ter domiselno pohištvo in dodatki za dom.

Plačilo s kreditno kartico ali po prevzemu. Stroški dostave: približno 15 evrov.

Homedecorators.com

Odkrij stilsko izbiro pohištva in okraskov za dom. Home decorates so eni izmed največjih ponudnikov notranje opreme. Nudijo pester izbor različnih stilov, kakovostnega pohištva in dodatkov. Vsi izdelki so ugodni in cenovno dostopni.

Davki se nanašajo na skupno vrednost naročila, vključno z obdelavo in stroški prevoza.

Čas dostave: od 3 do 5 delovnih dni.

Muji.eu

Muji koncept oblikovanja je preprostost – ampak preprosto doseči z zahtevnostjo misli in oblikovanja. Njihova spletna stran ponuja izdelke, ki jih odlikujejo kakovost in nizke cene.

Predvsem pa recikliranje in preprečevanje odpadkov, ki so značilni za veliko izdelkov in distribucijo v takšni proizvodnji (v obliki nepotrebnih funkcij, ki presegajo dekoracijo, in nepotrebne embalaže).

Muji je ustrezno zasnovan in je tako razvil že nešteto uspešnih izdelkov. Možnost plačila le s kreditno ali debit kartico.

Čas dostave: od 2 do 5 delovnih dni. Poštnina se zaračuna na podlagi velikosti izdelka.

Clos-ettetoo.com

Guru spletne strani je Melanie Fascitelli, ki s svojo ekipo ustvarja, strokovno usmerja, organizira in oblikuje omare za najzahtevnejše kupce. Absolutno vodilni pri načrtovanju in gradnji garderobnih omar po meri.

Med drugim si lahko na spletni strani ogledaš tudi linijo vrhunskih obešalnikov in priborov, ki so izdelani po meri, številne dodatke, kot so deljive police, zložljive plošče ali predalniki, ter veliko več. Cenovno ugoden videz razkošja.

Poštnina in strošek dostave sta odvisna od želenega izdelka. Čas dostave: od 2 do 5 delovnih dni.

Sisishop.si

Sisi je navdušenka nad nizozemskim oblikovanjem, zagovornica opremljanja doma z osebno noto in s kančkom predrznosti, predvsem pa zaprisežena oboževalka življenja v barvah.

V želji prenesti nekaj barvitosti in vintage pridiha v vsak slovenski dom v trgovini ponuja živo pisane modne dodatke, oblikovalske izdelke za dom, pohištvo, igrače, ki so tudi dekoracija, retro tapete, dodatke za dom in veliko drugih lepih izdelkov priznanih nizozemskih in skandinavskih blagovnih znamk. Vabljena v Sisi, kjer je svet lepši in domišljija nima meja!

Plačila z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun upravitelja SISI shop ali s storitvijo PayPal.