Vili in Bučka

Draga Cosmopolitanka, čivavček Vili in mačkonka Bučka rabita tvojo pomoč.

15. 4. 2008

Tudi kužke kradejo, mar ne?

Čivavčka Vilija so že prejšnji mesec ukradli izpred vetrolova trgovine Mercator na Proletarski ulici v Mostah (Ljubljana). Še vedno ga ni domov, a upanje umre zadnje! Kužek pasme kratkodlaka čivava je srnine barve in ima, upoštevajoč njegovo starost, okoli gobčka že nekaj sivih dlak. Ko je izginil, je imel na sebi rumeno ovratnico, rumen povodec in oblekico zelene barve. Odveč je razlagati, da je kužek močno navezan na domače, ki ga zelo pogrešajo. Ker pri teh letih ni več pri najboljšem zdravju, se bojijo, da bi prišlo do najhujšega; nikoli namreč še ni zapustil svojega doma in je nasploh občutljiv kužek. Misel, da trpi, je njegovim domačim neznosna, zato pomagaj po svojih močeh. Če karkoli veš o njem oziroma si ga kje videla, to takoj javi na številko 031/718-708. Čaka te bogata nagrada.

Če si sama lastnica kužka (najbolj na udaru so manjši kužki), ga od danes naprej še bolj čuvaj. Tatovi pač ne kradejo več le koles, ampak tudi živa bitja, ne da bi pomislili, da bi nekateri ljudje raje videli, da bi jim ukradli vse, kar imajo, le kužka ne. Ne puščaj ga samega v avtu in ga ne privezuj pred trgovinami.

Še muca potrebuje topel dom!

Črnobela Bučka pa je približno dve leti stara muca, ki začasno biva v ljubljanskem Nebotičniku. Do sedaj je živela na območju nekdanjih prostorov Slovenijavina na Frankopanski ulici v Šiški. Imela je srečo, da so jo v roke dobile ‘mačjelovke’, ki so jo odpeljale na mačji zdravniški pregled in sterilizacijo ter ji poiskale začasen dom, kjer pa je že poštena gneča (dva psa in še ena muca). Neverjetno je, da se je tako hitro navadila bivanja v stanovanju – mačji WC je obvladala že prvi dan. Rada se crklja, ob tem glasno prede in je nasploh hvaležno bitje. Bi jo imela za prijateljico?

Info: 040 521 613 ali 031 556 532.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri