Video: S Cosmo bloganjem do nagrad!

Mika te sodelovanje v naših nagradnih igrah v okviru Cosmo matura - Cosmo novinar in novinarka , a se nekako ne znajdeš na spletni strani?

Video: S Cosmo bloganjem do nagrad! (foto: shutterstock) shutterstock
12. 1. 2012

 

Ne veš, kje se vlogirati, kako objaviti blog in nasploh, kako začeti? Tale video bo torej kot nalašč!

Prijaviš in blogaš lahko na portalu Cosmo matura!

Več o izzivu Cosmo matura 2012, si lahko prebereš v prispevkih:

  • Razpis nagradnih tem v Cosmo blogosferi - prijavljene maturante bomo resno vzeli šele, ko nas bodo razveselili z vsaj tremi blogi na sicer kar deset razpisanih tem. Teme so dovolj zanimive za širšo javnost, da bi lahko vsakomur od pišočih uspelo osvojiti polletno naročnino na revijo po lastnem izboru za najbolj brani blog meseca.
  • Tukaj klikni za tedenske nagradne izzive, v katerih lahko sodelujete vsi -  pogoj sodelovanja v nagradnih igrah torej NI, da si letošnji maturant ali maturantka, lahko pa seveda to tudi si! V zameno za blog na temo horoskopa in astrologije (v naslovu bloga morate uporabiti besedo horoskop) bo 10 blogerjev prejelo veliko astrološko natalno karto (kompleten astropsihološki profil, ki ga bodo izdelali pri AstroCaffe).

Še info za maturante in maturantke v Cosmo matura izzivu 2012:

  • prosto bloganje (obvezni so le najmanj trije blogi na razpisane teme) poteka do 22. februarja, nato bo žirija izbrala od 5 do 8 finalistov, ki se bodo potegovali za glavne nagrade v Cosmo maturi 2012. Nekaj vam jih razkrivamo že v naprej, glavnina ostaja skrivnost do ... razkritja, se ve ;)

Videoprodukcija: Davorn Pavlica

Cosmo Matura 2012: tutorial