VIDEO: Punce iz Cosmo uredništva ti pokažejo, kaj bodo letos podarjale za praznike!

To personalizirano darilo, ki je hkrati dobrodelno, bo vsakemu narisalo nasmeh na obraz. Poglej, zakaj 👇

VIDEO: Punce iz Cosmo uredništva ti pokažejo, kaj bodo letos podarjale za praznike! (foto: Profimedia) Profimedia
19. 12. 2020 | Promocijsko sporočilo

Cosmo punce smo, namesto da bi bile skupaj v naši roza pisarni, razdeljene v svojih domačih pisarnicah po celi Sloveniji. Ker letos ne bo priložnosti, da bi se za zaključek leta vse skupaj podružile v živo, smo se odločile, da si nasmeh podarimo malce drugače.

Virtualno, kot se v internetni dobi in glede na ukrepe seveda spodobi. Glavni lik spodnjega TikTok videa so Nasmeškotki, dobrodelni HOFER piškoti, ki imajo poleg garantiranega nasmeha obdarovanca tudi dobrodelno noto.

Poglej, kako smo si podale najbolj nasmejano darilce:

@cosmopolitanslo

Cosmo uredništvo si za praznike podarja nasmehe in ##Nasmeškotek. Označi osebo, ki ji nasmejan piškotek podarjaš TI! 😍##hoferslovenija ##tiktokslovenia

♬ Jingle Bell Rock - Bobby Helms

Podari nasmeh tudi ti

Praznični čas zaznamujejo radostni in nasmejani trenutki v družbi naših najbližjih. Za nekatere je to čas poln obdarovanja in ljubezni, za mnoge družine in posameznike pa je to čas, ko se znajdejo v stiski. Zakaj ne bi torej podarila nasmeha in polepšala dneva sebi ter drugim?

Nasmeškotek je dobrodelni piškotek, ki ima čarobno moč, da pričara nasmeh na obraz tistemu, ki ga podari, tistemu, ki ga prejme, še posebej pa otrokom in mladostnikom v stiski pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji. Nasmeškotek so pri podjetju HOFER prvič predstavili leta 2017 v okviru lastne iniciative Danes za jutri.

Kako lahko pomagaš?

V trgovinah HOFER po ceni 1 evro poišči Nasmeškotke, jih kupi dovolj za lastno sladkanje in obdarovanje svojih najdražjih, ter obenem pomagaj dijakom iz socialno šibkih družin pri kritju oskrbnin v dijaškem domu. Tako osrečiš sebe, svoje najbližje in tiste, ki želijo uresničiti svoje sanje o svetlejši prihodnosti.

Več o dobrodelni akciji preberi na www.hofer.si.