Poletna presenečenja: NIVEA na zabavi v Portorožu

Poletje je v polnem teku in vse, kaj potrebuješ za čudovito preživet dan, ki ga boš sklenila s še eno noro nočjo, so brisača, sončna očala in NIVEA Protect & Refresh. Da pa ne bo manjkalo zabave, ti bi lahko še kako prav prišla tudi velika in ljubka napihljiva žoga. Modra, Niveina ... in zelo plovna ;)

19. 7. 2013 | Promocijsko sporočilo

NIVEA si je za letošnji težko pričakovani začetek poletja omislila posebno zabavo s tradicionalnimi NIVEA žogami. Tako je skupaj s tistimi, ki so si prvi poletni dan zaželeli preživeti na portoroški plaži, postavila rekord v plesu z NIVEA žogami v Sloveniji. Za dobrodošlico poletju je v zrak poletelo kar 2000 žog. Predvsem pa je bila NIVEA na plaži tudi zato, da bi o zaščiti pred soncem ozaveščala vse, ki so v navdušenju nad prvim zares vročim dnem na plaži, pozabili na obvezen kos opreme na oddihu.

Sicer pa si v našem videu oglej, kako se je NIVEA pred dnevi zabavala v Portorožu.

NIVEA je plesala skupaj z Collegium Mondial Travel & Mondial Travel.

Če na veselo druščino naletiš kdaj v prihodnje, se jim gre - kot boš videla v videu - še kako pridružiti ;)

NIVEA podarja!

Paketi malih poletnih presenečenj!

Ob tej priliki v sodelovanju z NIVEO podarjamo tri pakete zabavnih poletnih presenečenj.

NIVEA je v ta namen pripravila male poletne pakete za plažo. Srečnice, ki bodo znane najkasneje v ponedeljek (najverjetneje pa celo kakšen dan prej), bodo v njem med drugim našle žogo, torbo za plažo, blazino za plažo, loparčke za na plažo in nekaj mini izdelkov NIVEA After Sun.

Med nekaj manj kot sto željnih paketov, ki so se zares hitro odzvale na naš mini nagradni izziv, so imele tokrat največ sreče:

  • Heidi Gjerek
  • Ana Cvar
  • Gina Legnar

Čestitamo!

Nagrajenke še pozivamo, da so pozorne na našo spletno pošto.

Poletna presenečenja: NIVEA na zabavi v Portorožu

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri