Veliki izziv amaterjev: Gorazd išče 4 kandidate, ki bodo pekli, ustvarjali in tekmovali

Ne iščemo profesionalcev, ampak navdušene amaterske peke in domače slaščičarje, da v nekaj tednih spoznajo, kako lahko v Gorazdovih izzivih z mokami Žito tudi sami naredijo tako odlične izdelke kot profesionalec Gorazd!

Veliki izziv amaterjev: Gorazd išče 4 kandidate, ki bodo pekli, ustvarjali in tekmovali (foto: Arhiv revije Lisa) Arhiv revije Lisa
4. 1. 2016 | Promocijsko sporočilo

Pravila na hitro

Za prijavo na izziv morate poslati svoj recept za sladico in jo speči ter obvezno fotografirati. Nujno morate v receptu uporabiti moko Žito. Priporočamo vam posebno belo, pirino, štajersko ostro moko ali moko za vlečeno in kvašeno testo.

Žito moka

Zelo pomembna je predstavitev, da bomo že z očmi praktično pojedli vašo mojstrovino. O izboru bosta odločala dva kriterija:

  • inovativnost pri sestavi okusov in
  • inovativnost pri predstavitvi izdelka.

Štiri tekmovalce bo na osnovi teh kriterijev izbral Gorazd.

Na koncu izziva bomo izbrali 2 zmagovalca: glavnega zmagovalca, ki bo na vseh izzivih zbral največje skupno število točk, bo izbral Gorazd.

Nagrada: kuhinjski aparat Gorenje

Drugi zmagovalec bo tisti, ki bo najlepše predstavil svoje jedi, izbralo pa ga bo ljudstvo s spletnim glasovanjem.

Nagrada: slaščičarski tečaj pri Gorazdu

Seveda pa vsi udeleženci dobijo še velik paket mok Žito in manjše kuhinjske aparate Gorenje ter veliko znanja in druženja z mojstrom slaščic in čokolade Gorazdom.

Gorenje kuhinjski robotGlavna nagrada

Zmagovalec bo dobil kuhinjskega robota Gorenje, ki je odličen pomočnik vsake gospodinje.

Kuhinjski robot Gorenje ima moč 800 W, 6 stopenj hitrosti, 4,5 l prostornine posode za mešanje iz nerjavnega jekla, varnostno stikalo, dvojno izolirano ohišje (tiho delovanje), nastavljivo hitrost, nastavek za mešanje, nastavek za stepanje, nastavek za gnetenje ter možnost dokupa dodatnih nastavkov (nastavke za sočenje, za mletje mesa, za piškote, strgalnik za zelenjavo, nastavek za pripravo testa, nastavki za testenine: tagliatelle, špageti, makaroni).

Prijave zbiramo od 23. 12. 2015 do 18. 1. 2016 na mail moke@adriamedia.si

Zmagovalci bodo znani 26. 3. 2016 in objavljeni na www.lisa.si

Žito Lisa logo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri