Večer, ko je grenko postalo sladko ali rojstvo legende!

Včerajšnje skoraj sončno popoldne se je prevešalo v »črno« noč, ko so nam v prostorih nekdanje tovarne Kolinska predstavili edini črni tonik na svetu – Black Tonic.

Večer, ko je grenko postalo sladko ali rojstvo legende! (foto: Piqant) Piqant
29. 9. 2017

Podjetje Droga Kolinska d.d., članica skupine Atlantic Grupe je poskrbela za uverturo v začetek prodaje novega Black Tonica. Za skrivnostnimi zidovi nekdanje pražarne kave, smo odkrili prijetno kavarno, za ta večer spremenjeno v čisto pravi nočni klub. 

Black Tonic

Brand manager na Atlantic Grupi, odgovoren za Black Tonic, Aleksandar Šmitran, nam je pojasnil razloge in način kako je prišlo do izboljšane recepture in dodelane celostne podobe Black Tonica.

»...V Atlantic Grupi spoštujemo svoje potrošnike, spremljamo njihove želje in pričakovanja in jim poskušamo čim bolj ustreči. Zato tudi neprestano izboljšujemo naše obstoječe izdelke, hkrati pa spremljamo trende in jih poskušamo tudi soustvarjati. Ta naša strast in predanost sta pomembni »magični« komponentinove pijače- Black Tonic by Cockta.«

Black Tonic

Kaj se zgodi, ko se prepoznavni aromi Cockte dodajo mehurčki, rezina grenivke in ščepec kinina? Nastane nov okus, nova oblika, novo ime. Popolno harmoniziranana, navdušujoča kombinacija, če ga zmešate z džinom. Tradicija in nov svet. Tonik, ki ni ni klasični tonik. To je ekskluzivni Black Tonic. Ekskluzivna pa je tudi njegova zapeljiva preobleka.

Black Tonic

Skozi premium dogodek nas je peljala prelestna Ula Furlan, za popestritev pa je poleg glasbene podlage, poskrbela še odlična pevka Maja Založnik in plesalke na svili.

Povabljeni gostje, med njimi tudi popularen raper Zlatko so pokušali kreacije izkušenih barmanov, lahko pa so z zvezdo večera – Black Tonicom -  tudi sami sodelovali v kreiranju koktejlov v atraktivnem laboratoriju.

Black Tonic

Black Tonic sicer zaradi poudarjene arome grenivke in kinina po okusu greni, vendar je bil večer sladko očarljiv, navdušujoč in nepozaben.

Morda pa smo bili priča rojstvu nove urbane in legendarne blagovne znamke, kar se za temi zidovi ne bi zgodilo prvič.