Vau! Denarno nakazilo lahko pošlješ tudi ko so banke zaprte! Tukaj je rešitev...

Ta aplikacija te bo rešila tegob, ko se ti res ne da na banko!

Vau! Denarno nakazilo lahko pošlješ tudi ko so banke zaprte! Tukaj je rešitev... (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
21. 10. 2021 | Promocijsko sporočilo

Uporabniki aplikacije Flik lahko hitro, varno in enostavno pošiljajo denar svojim prijateljem in družini. Kako pa to počneš ti? Če za nakazilo denarja drugim uporabnikom uporabljaš mobilno banko, preveri, kako lahko uporaba Flika poenostavi tvoje finančne transakcije.

Flik je rešitev, ki omogoča nakazovanje denarja med uporabniki različnih bank in deluje ves dan, vse dni v letu – 24/7/365.

To pomeni, da lahko nakazilo izvedeš tudi, ko so banke že zaprte – pozno popoldne, zvečer, med vikendi in prazniki. Zagotovo se ti je v mislih utrnila vsaj ena situacija iz preteklosti, ko bi ti tak način nakazovanja denarja prišel prav, kajne?

Za nakazilo potrebuješ le telefonsko številko uporabnika. 

Flik se poveže s tvojim bančnim računom

Na trgu obstaja cel kup finančnih aplikacij, ki omogočajo enostavno pošiljanje denarja med uporabniki, a vsaka takšna rešitev pomeni nov bančni račun ali pa vsaj novo kreditno (ali debetno) kartico. A ne Flik! Ta se poveže kar s tvojim obstoječim bančnim računom, kar ti bo prihranilo cel kup papirologije. Med drugim ti računa ne bo potrebno prijavljati na FURS, kot je to potrebno pri drugih domačih rešitvah in rešitvah iz tujine.

Denar nakaži brez vpisovanja številke bančnega računa

Da izpolniš klasični plačilni nalog, potrebuješ kar nekaj podatkov prejemnika, Flik pa je pošiljanje denarja drugim uporabnikom popolnoma poenostavil. Vse, kar potrebuješ za nakazilo je prejemnikova telefonska številka (ali e-mail). Poleg tega, da lahko denar pošlješ, lahko nekomu pošlješ tudi zahtevek za plačilo in ga tako opomniš, da ti mora vrniti denar.  

Drugim Flik uporabnikom lahko pošljete denar ali zahtevek za vračilo denarja.

Svoj Flik račun ustvari brez obiska banke

Za aktivacijo potrebuješ samo pametni telefon, svojo davčno številko in številko bančne kartice. Če si stranka Gorenjske banke, SKB, Sberbank, Addiko Bank, BKS Bank, Deželne banke Slovenije, LON ali Primorske hranilnice Vipava, prenesi mobilno aplikacijo Flik Pay. Aplikacija bo kmalu na voljo tudi strankam UniCredit banke.

Stranke preostalih bank, lahko do Flik storitev dostopate znotraj svojih mobilnih bank oz. mobilnih denarnic:
·        NLB: NLB Pay,

·        Nova KBM: mDenarnic@,

·        Intesa Sanpaolo Bank: mobilna banka,

·        Delavska hranilnica: DH Denarnik,

·        Sparkasse: Sparkasse M.Stik.

Več informacij o storitvi Flik poišči TUKAJ.

Fotografija: promocijsko gradivo