Valentinovo – za večino kitajska vas

"Jah, nekaj fantov sem imela, ampak se danes za nobenega ne spomnim, da bi mi za valentinovo nosil rože ali me celo peljal na romantično večerjo," je v uvodniku februarske številke Cosmopolitana zapisala Tina Deu, glavna urednica.

26. 1. 2012

"Mogoče se je temu približal le eden med njimi, ki je na zmenek okoli valentinovega prinesel kakšno malenkost, ampak sem pozneje ugotovila, da ga je k temu napeljala njegova mama, ki je menila, da je treba ta praznik spoštovati.

Je pa res, da je bila kitajska restavracija, v kateri sem delala med študijem, 14. februarja vedno nabito polna. Spomnim se, da tisti dan nihče ni želel delati in smo se že tedne pred tem izgovarjali, da imamo takrat ogromno študijskih obveznosti. Pa ne zato, ker smo vsi imeli zmenke za valentinovo, prav nič nam namreč ni dišalo, da bomo morali ves večer streči zaljubljencem, ki so se pri mizah menjali kot po tekočem traku. Eni fantje se za svoje punce na ta dan potrudijo, drugi pa ne. In mene ni nikoli preveč motilo, da se moji niso.

Kljub temu smo zadnjič na uredniškem sestanku razpravljale o teh zadevah in na koncu prišle do sklepa, da smo v pisarni same punce in da nam manjka moško mnenje – Luka, prijatelj (ne fant) ene od nas, si je tako vzel čas in napisal članek z naslovom Moška alergija na datume (najdeš ga na strani 60). Imele smo kar prav – valentinovim zmenkom bolj slabo kaže, ampak veste kaj? Naši fantje so kljub temu nori na nas! In sem pomislila, da je vsakega 14. februarja gneča v k itajski zato, ker punce tja vlečemo svoje fante, in ne obratno. Sicer pa, zakaj jih pa ne bi? Pomembno je pravzaprav samo to, da imava oba rada kitajsko hrano in da nama je lepo, ko sva skupaj.

Tudi letos vam z uredništva želimo super valentinovo in veliko romantičnih zmenkov tudi preostale dni."

Iz uvodnika Tina Deu, ki ji lahko pišeš na tina.deu@adriamedia.

 

Aktualno ta hip

Ne spreglej!

In na kaj je Tina Deu v svojem uvodniku v reviji, ki je ta trenutek že na voljo na vseh prodajnih mestih v Sloveniji, opozorila:

  • Še vedno zbiramo prijave za novo sezono Cosmo mature. Verjamemo, da je letošnje leto za maturantke in maturante res posebno, hkrati pa smo prepričani, da bo skupaj s Cosmom še bolj zabavno. Obišči matura.cosmopolitan.si.
  • Cosmopolitanova spletna stran je spet prenovljena. Če bi rada izvedela, kaj se dogaja v zakulisju snemanj modnih zgodb, intervjujev in drugih prispevkov, si ta trenutek zagotovo že na pravem spletnem mestu.
  • Moda malo drugače. V februarski številki Cosmopolitana se predstavlja Kim, ena od tekmovalk za Naomi dekle 2011. Z njo smo pričarali pomladne trende in izbrali najlepše kose, ki jih lahko kombiniraš s svojimi najljubšimi kavbojkami.

In česa urednica revije Cosmopolitana tudi sama ni vedela do te številke?

  • Da lahko maskaro uporabi kot črtalo.
  • Da bo v prihajajoči sezoni najbolj vroč odtenek roza barve ledeno roza.
  • Da ima set za prvo pomoč, ki ga vozi v avtu, petletni rok uporabe.
  • Da je navadna čajna žlička super orodje, ki jo lahko reši iz marsikatere zadrege.

Vse to in še več v novi, februarski ediciji Cosmopolitana!

Že v prodaji!