Blogerska konferenca za starše: MOJ BLOG, MOJ DRUGI OTROK

Za vse, ki se ukvarjate z bloganjem ali premišljujete, da bi z bloganjem začeli, pripravljamo blogersko konferenco, kjer bodo udeleženci skozi bogat program in druženje z ostalimi blogerji pridobili koristne nasvete, ki jim bodo pomagali do uspešnega bloga.

4. 10. 2017

KDAJ: 16. oktober od 15.30 naprej

KJE: Narodna galerija, Ljubljana

Na blogerski konferenci MOJ BLOG, MOJ DRUGI OTROK se bodo zvrstila poučna predavanja, na katerih bo udeležencem razkrit recept, kako začeti z bloganjem in kako postati uspešen bloger. Kako svoj blog učinkovito opremiti s fotografijami in videom, spoznali pa bodo tudi osnove optimizacije spletnih strani in kako pripraviti plan vsebin, ki vam bo zagotovil dolgoročno pozicioniranje na Googlu. Spoznali boste tudi, kako lahko družbena omrežja pomagajo pri vaši prepoznavnosti.

Moj blog, moj drugi otrok

Zelo zanimivo bo tudi na okroglih mizah, ki jih bo povezoval David Urankar. Na prvi bo govora o povezovanju podjetji z blogerji, na drugi pa bodo znani slovenski blogerji z udeleženci delili svoje dragocene izkušnje in razkrili, s kakšnimi ovirami se dnevno srečujejo pri ustvarjanju svojega bloga.

Po koncu predavanj sledi mreženje in povezovanje udeležencev s podjetji.

Na konferenci bodo sodelovali Anja Oman - Mamina maza, Jani Jugovic - Cool Fotr, Tina Deu - Tina in fantje, Jure Marolt - Ljubki nesmisel ter mnogi drugi.

Za več informacij o dogodku in nakup vstopnic kliknite TUKAJ.