Vabilo v klub vztrajnih gospodinj s Špelo Grošelj

Januar je čas za izpolnitev novoletnih zaobljub in za nov začetek v življenju.

3. 1. 2012 | Promocijsko sporočilo

5. januarja bo ob 17h v Medicinsko estetskem centru Perfect Body v Mariboru organizirano prijetno druženje z naslovom .:KLUB VZTRAJNIH GOSPODINJ:., kjer boste imele vse gospodinje priložnost spoznati Nupo prehrano na popolnoma nov način in lahko boste izvedele vse, kar vas je zanimalo glede hujšanja z Nupo prehrano, pa se niste upale vprašati.

Posebna gostja druženja bo Špela Grošelj.

Druženje bo potekalo ob dobrodošlici Nupo koktejlov ter pogovorom z najbolj opevano Nupovko Špelo Grošelj, ki bo delila svojo uspešno izkušnjo z Nupo prehrano in izgubo 16 kg ter kar 25 cm v obsegu pasu.

Dejstva, ki jih mora vedeti vsaka Nupovka: Kako moramo pristopati k učinkoviti in dolgoročni izgubi telesne teže? Kaj zajema celovit pristop k izgubi telesne teže? Koliko časa je potrebno biti na nupo režimu za izgubo 5, 10, 20 kg? Ali je nupo resnično tako učinkovit kot sem slišala in zakaj?

Program bo povezovala direktorica za marketing in prodajo za Nupo Slovenija Tamara Šišić Kramer. Obiskovalke boste lahko vprašale vse o učinkoviti formuli za vitko življenje in kako narediti prvi korak do novega začetka v življenju.

Na voljo vam bo tudi osebna svetovalka, s katero se boste lahko obiskovalke pogovorile, tako boste imele tudi možnost osebnih meritev, pripravo načrta za znižanje telesne teže ter degustacijo okusnih Nupo izdelkov.

Vsaka udeleženka bo prejela tudi nupo darilo. Udeležba je brezplačna.

Na brezplačno druženje se lahko prijavite kar v Medicinsko estetskem centru Perfect Body na tel: 031 760 280 ali e-mail: info@perfectbody.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri