Vabilo na festival in nagradna enciklopedija

Od 21. do 23. septembra bo na Gospodarskem razstavišču potekal 1. festival Mladinske knjige.

17. 9. 2007

Sredi glavnega mesta bodo postavili Hišo dobrih zgodb.

V sredini te velike hiše se bo nahajal velik oder, okoli njega pa pravljična sedmerica čisto posebnih sob. Ena bo namenjena otrokom in tam bo kraljevala Muca Copatarica, v drugi bodo najstniki čarali s Harryjem Potterjem, da bi v tretji raziskovalci spoznavali slovenske avtorje …

A to še ni vse!

... razgibala se boš lahko v sobi za wellness in se preizkusila v jogi ali pilatesu, ter ustvarjala v dnevni sobi. In ko ti bo dovolj vse te razposajenosti, boš lahko ljubi mir užila kar na knjižni terasi.

Vse za dobro zgodbo

Slavnostna otvoritev 1. Festivala Mladinske knjige bo v petek, nekaj minut pred deseto uro v Hali B. Od takrat naprej, pa tudi v soboto in nedeljo, bodo hišo preplavili pravljični junaki, žonglerji, plesalci, glasbeniki, raziskovalci, knjižni molji, športniki, umetniki in drugi znani Slovenci.

Mala nagradna igra

Za veliko enciklopedijo

V našem uredništvu čaka na eno od vas tudi zares velika knjiga: e enciklopedija! Ta velika sodobna ilustrirana enciklopedija z več kot 1000 spletnimi povezavami, je lahko tvoja, če odgovoriš na naslednje vprašanje:

Kdaj imata na festivalu koncert Neca Falk in mačja godba?

Pravilen odgovor skupaj s svojimi podatki (ime in priimek, naslov, telefonsko in davčno številko) nato še pošlji na nagrade@adriamedia.si. Morda boš prav ti postala ponosna lastnica velike e enciklopedije.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri