Vabilo na dobrodelni koncert za humanitarno - medicinsko odpravo Kenija 2012

Na dobrodelnem koncertu za humanitarno - medicinsko odpravo v Kenijo, s katerim se bo zbiralo sredstva za izvedbo medicinske odprave v Kenijo od maja do julija 2012, bodo 10. novembra v KUD-u France Prešeren nastopili Adi Smolar, Beer Belly, OdBeatli in Sašo Stare.

2. 11. 2011

Čaka nas torej enkraten večer, ki si ga ne želiš zamuditi! :)

Vse za pogumno odpravo!

Ekipa štirih študentov medicine, ki se naslednje leto za tri mesece odpravlja na prostovoljno delo v Kenijo, kjer bodo ljudem na odmaknjenem področju nudili zdravstveno oskrbo, bo vsa sredstva za izvedbo odprave (tudi za vsa zdravila, sanitetni material in vse, kar bodo potrebovali za svoje delovanje v Keniji) zbrala sama. Več o tem na njihovi spletni strani: kenija2012.com.

Karte bodo v predprodaji na Medicinski fakulteti v Mandibuli in v KUD France Prešeren, pa tudi pri članih odprave. Rezervacije sprejemajo tudi na email kenija2012@gmail.com, z rezervacijo bo namreč mogoče prevzeti karte tudi na dan dogodka in to po preprodajni ceni.

Cena karte v predprodaji je 8€, na dan dogodka 10€, ves denar pa bo namenjen za izvedbo odprave - nakup zdravil in sanitetnega materiala za oskrbo ljudi v Majiwi.

Ekipa pogumnih medicincev se ob tej priliki še zahvaljujejo vsem nastopajočim, KUDu France Prešeren, podjetju SAVA d.d. za sponzorstvo ter vixi za oblikovanje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri