V Rio na karneval!

Si se odločila, da boš letos doživela karneval vseh karnevalov?

Verjemi, ne boš ga pozabila!

25. 1. 2007

Na karneval v Rio de Janeiro!

Karneval v Riu bo letos dosegel vrhunec med 17. in 20. februarjem. Če letalske karte še nimaš, držimo pesti, da ti jo bo sreča še naklonila, a takoj se loti iskanja! In ne skrbi: v Riu se bo ‘dogajalo’ vse v marec in če boš tja prispela po 20. februarju, boš uživala ceneje in v manjši gneči.

Spati v Riu ali ne ...

Prenočišče v prestolnici karnevala boš v njegovem višku težko našla od danes na jutri, zato rezerviraj sobo, če se ti cene zdijo preveč posoljene, pa v najbolj vročih dneh žuriranja spi v kakšnem mestu izven Ria ... čeprav ... če hočeš karneval resnično doživeti ...

Karneval za sladokusce v El Salvadorju

Ti v Rio ne bo uspelo priti v času vročega karnevala? Plesalo in žuriralo se bo po vsej državi! Predlagamo ti tudi čokoladni bonbonček izven Brazilije – karneval v februarju v Salvadorju de Bahia. Žurirala boš 24 ur na dan, vsak dan. Tudi če nisi strastna plesalka, tu tvoje telo enostavno ne bo hotelo mirovati in še počitka ne bo potrebovalo!

V deželah karnevalov pazi nase!

Pozorna bodi predvsem na troje: dokumente in denar imej nujno nekje na sebi, pazi, kje se giblješ, saj so to dežele z velikansko stopnjo kriminala, in na svoje zdravje – srce ti bo ob pogledu na čutna telesa Brazilcev začelo razbijati in če se svoji ženski naravi res ne boš mogla upreti, nujno uporabita kondom! Domov se verjetno ne bi rada vrnila s spominkom na a.