V kino prihaja Prava nota 3

Včeraj je sklepni del priljubljene komedije doživel svoj krst v Los Angelesu, na naša platna pa premierno prihaja v sredo prihodnji teden.

V kino prihaja Prava nota 3 (foto: Karantanija Cinemas) Karantanija Cinemas
14. 12. 2017 | Promocijsko sporočilo

Simpatična in razigrana dekleta, ki jih že od prvega dela glasbene komedije PRAVA NOTA (Pitch Perfect) spremljamo v vokalni zasedbi Barden Bellas, so včeraj zavzela rdečo preprogo v Hollywoodu, kjer so se skupaj s preostalo filmsko ekipo poklonile zvestim oboževalcem.

Prava nota 3

Kljub temu, da je zadnji in tudi sklepni del trilogije precej akcijsko obarvan, dekletom glamurja ni manjkalo. Obiskovalci so z navdušenjem pozdravili nadaljevanje uspešnice, ki bo premiero v Sloveniji dočakala v sredo prihodnji teden, na redni spored naših kinematografov pa prihaja s četrtkom 21. decembra, kar pomeni da bomo z Barden Bellas lahko rajali ravno v prazničnih dneh, ki prihajajo.

PREMIERA: sreda, 20. december, ob 20. uri, Kolosej Ljubljana 

PREMIERA: sreda, 20. oktober, ob 20. uri, v okviru dogodkov Ladie's Night v Cineplexxih po Sloveniji. 

O ZGODBI:

V prvem delu smo spoznali svojeglavo brucko Beco, ki se je v novem študijskem okolju znašla v dekliški a capella skupini Barden Bellas. V neustavljivi želji po nekdanji slavi je v svoje vrste povabila skupino deklet, ki jih je družil dober glas in odlična pevska harmonija. Z veliko truda in dobre volje so Barden Bellas na koncu povsem pometle s konkurenco na univerzitetnem tekmovanju vokalnih skupin.

V PRAVI NOTI 2 so se udeležile svetovnega tekmovanja a capella skupin in spet navdušile. Čeprav je skupina, potem ko so pevske prijateljice končale kolidž in se odpravile vsaka po svoje, skoraj razpadla, pa se v PRAVI NOTI 3 pojavi nova priložnost za pevski uspeh. Barden Bellas se odpravijo čez lužo, kjer se pridružijo trem glasbenim skupinam, ki so izbrane za nastop na koncertu v podporo vojakom po Evropi.

Prava nota 3

ZANIMIVOSTI:

  • Dekletom se bo v filmu pridružil tudi odlični John Lithgow, ki v filmu tudi zapoje. Trenutno ga lahko v naših kinih gledamo v družinski komediji Očka proti fotru 2.
  • Prva dva dela glasbene komedije sta v svetovne filmske blagajne prinesla več kot 400 milijonov dolarjev.

IGRALSKA ZASEDBA: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow, Anna Camp, Alexis Knapp, Hana Mae Lee, Ester Dean, Chrissie Fit, Kelley Jakle, Shelley Regner, John Michael Higgins, Elizabeth Banks, John Lithgow, Ruby Rose.

REŽIJA: Trish Si

SCENARIJ: Kay Cannon; temelji na knjigi pisatelja Mickeyja Rapkina

PRODUCENTI: Paul Brooks, Max Handelman, Elizabeth Banks

ŽANR: Glasbena komedija

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri