V kino prihaja komedija Mame na večerji (Fun Mom Dinner)

Čisto prav je, da si mame včasih privoščijo nekaj trenutkov zase. Lahko tudi ob ogledu filma, ki govori prav o tem. MAME NA VEČERJI je zabavna komedija o štirih mamah, ki se sprva med sabo sploh ne poznajo – druži jih zgolj dejstvo, da njihovi otroci obiskujejo isti vrtec. Preobremenjene z gospodinjskimi opravili, vzgojnimi dilemami, distanciranimi moškimi in vsakdanjimi obveznostmi sklenejo, da zvečer otroke zaupajo njihovim (zaradi tega precej nejevoljnim) očetom in si privoščijo solo večerjo.

28. 9. 2017

Načrt je preprost - vino, opravljanje, sproščen klepet v krogu sotrpink. In dejstvo, da ti en večer ni treba skrbeti, kaj boš za večerjo postavila na mizo, in kako boš otroke prepričala, da naj grejo končno spat.

NAPOVEDNIK:

O ZGODBI:

Na neki točki svojega življenja je Emily (Katie Aselton) prenehala biti uspešna odvetnica, odločna ženska in iskriva ljubimka - postane preprosto mama. Saj ne da bi bilo z njeno družino in življenjem karkoli narobe, ampak Emily sluti, da mora tudi zanjo na svetu obstajati kaj več kot zgolj plenice, otroški rojstni dnevi in priprava zdrave hrane.

Komedija Mame na večerji

Ko ena od mam predlaga solo mama večer, je takoj za. Zraven povabi celo svojo nergaško prijateljico Kate (Toni Collette), ki nad super mamama Melanie (Bridget Everett) inJamie (Molly Shannon), ni preveč navdušena. Večer se zato ne začne preveč obetavno, vendar vino, karaoke in postavni natakar (Adam Levine) kmalu naredijo svoje. Mame čaka noč, ki je ne bodo kar tako pozabile - in to kljub vsem substancam, ki so jih použile.

Mame na večerji

ZANIMIVOSTI:

  • Tri igralke od štirih so mame tudi v resničnem življenju – vsaka ima po dva otroka, medtem ko Bridget Everett, ki igra super mamo, svojih otrok nima.
  • Igralka, pevka in komičarka Bridget Everett ima zato tudi več časa: poleg stand up nastopov, po katerih je v New Yorku zelo znana, je tudi kabaret pevka, ki ima po vrhu še svoj bend.
  • Režiserka Alethea Jones se je v komediji veliko igrala z barvami. V začetku filma, ko je dogajanje še bolj umirjeno, so v prvem planu pastelni odtenki, proti koncu filma, ko je žur na višku, pa pridejo v ospredje močnejše barve.

Mame na večerji

IGRAJO: Toni Collette, Molly Shannon, Katie Aselton, Bridget Everett, Adam Scott, Adam Levine, Rob Huebel

REŽIJA: Alethea Jones

SCENARIJ: Julie Rudd

ŽANR: komedija

Komedija MAME NA VEČERJI v naše kinematografe prihaja 5. OKTOBRA, najbolj neučakani pa si film lahko ogledajo že na premiernih projekcijah, ki bodo:

  • PREMIERA: 3. oktober, ob 20. uri, Kolosej Ljubljana (vstopnice so že na voljo TUKAJ)
  • PREMIERA: 4. oktober, ob 20. uri, v okviru dogodkov Ladie's Night v Cineplexxih po Sloveniji. (vstopnice so že na voljo TUKAJ)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri