Uživaj življenje

S sprostitvijo, kratkim umikom iz hitrega ritma in uživanjem vsakega trenutka boš telesu pomagala, da si nabere novih moči.

19. 5. 2009

Notranja uglašenost

Usmeri pozornost na stvari, za katere se ponavadi ne zavedamo, kako pomembne so, ali kakšen dar je, da jih imamo: v mislih opazuj vsak dih, kako se pljuča ob vdihu napolnijo in z izdihom izpraznijo, občuti krčenje različnih mišic, kakor tudi mehkobo svojih las, ki se dotikajo ramen.

Ne zmeni se za čas

Ob koncu tedna ne nosi ročne ure, ne preverjaj elektronske pošte in izklopi mobilnik, ki te je povsem zasužnjil. Pojdi v kino, če se ti tako zahoče, posedi v svojem najljubšem lokalu in v miru preberi jutranji časopis, ter pusti, da se dan odvije tako, kot ti je namenjeno.

Preizkusi jogijske tehnike

Preden zaspiš, zapri oči in se osredotoči na posamezen del telesa: začni pri stopalih in se v mislih počasi seli navzgor do glave. Z vsakim dihom začuti globlji mir.

Spočij si duha v naravi

Lezi na odejo na travniku (brez knjige ali revije), odpravi se na tek ob reki ali s kolesom po gozdni poti, polni odpadlega listja. Opazuj cvetlice in drevesa ter občuduj njihove barve, oblike, teksturo in vonje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri