Ustvarjalka Valentina Golja – VilaValentina

Valentina Golja je brez oklevanja kupila svoj šivalni stroj, čeprav ni imela pojma o šivanju.

16. 9. 2013

Valentina je po poklicu univerzitetna diplomirana ekonomistka, sicer pa podjetnica in vsestranska mama, ki uživa v šivanju, peki in igranju.

Njen slogan je:

  • "Šivam, pacam, pečem in uživam!"

In kako se je vse skupaj začelo?

"V eni izmed trgovskih verig sem zagledala šivalni stroj in ga brez oklevanja kupila, čeprav nisem imela pojma o šivanju. Ravno takrat ni bilo nikjer žive duše, ki bi mi pokazala, kako se napelje sukanec in naredijo prvi vbodi," je dejala Valentina, ki je za nasvet povprašala kar gospoda Googla in se na YouTubu s pomočjo filmčkov naučila osnov šivanja, svoje znanje pa je pozneje nadgradila na tečaju Superelastik pri Anselmi.

"Na začetku so nastajali predpasniki, majhne toaletke, broške, okraski za smrečico, etuiji za tampone in majhne pozornosti. Svojo ustvarjalnost sem prenesla tudi na izdelavo unikatnih kril iz bombažnega džersija in džinsa, kjer igrivost odsevajo drzne barvne kombinacije, detajli in aplikacije."

V njenih izdelkih se zrcalijo otroška igrivost, veselje, žive barve, med vzorci prevladujejo pike, rožice in srčki. Svojo ponudbo pa je obogatila tudi z izdelki za otroke, saj ima njena prvorojenka veliko želja in idej.

Kje jo najdeš?

Albume izdelkov najdeš na Facebookovi strani VilaValentina, nastaja pa tudi njena spletna stran: www.vilavalentina.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri