Urednica Manca o najbolj seksi stvari na svetu

Prišel je dan, ko sem ugotovila, da na celem svetu ni bolj seksi stvari, kot da ti jutranjo kavo v posteljo prinese dragi. Ob takšnih jutrih se mi zdi dan čisto drugačen, prehod v budno stanje pa vreden vstajanja, čeprav je pred mano neznosen dan.

Urednica Manca o najbolj seksi stvari na svetu (foto: Petra Cvelbar) Petra Cvelbar
16. 9. 2015

Od tistega trenutka dalje je zame kava seksi objekt poželenja. Rečem ji kar moja mala obsesija, kar je za nekoga, ki je še pred kratkim meditiral le po umirjeni oazi čarobnih čajev, kar presežek.

Zdi se mi celo nujno, da svojega dragega naučiš te lepe geste ali celo da se to kar uvrsti med točke dobrega partnerstva nekje med redno masažo, poljubi in dotiki: "Dvakrat mesečno naj moški ženski, še preden se ta prebudi, v postelji ponudi skodelico njene najljubše kave. Pika. Zaklepaj."

Morda je tudi čas, da kavo nehaš povezovati le z naglico, ampak z užitki, ki jo spremljajo. Kava obljublja ritual, ki te bo po vsej verjetnosti sprostil in umiril. Včasih celo rešil kakšen problem ali iz tebe povlekel zadnje atome energije.

Tudi na uredništvu smo ugotovile, da kavo jem­ljemo preveč samoumevno in da si ta zasluži veliko več pozornosti, zato smo ji posvetile cel članek, v katerem boš lahko osvežila svoje znanje in vzbudila lušte po novi skodelici.

Kava pa je dobra iztočnica, da ob njej predebatiraš tudi druge teme iz novega Cosma: razpisali smo se o življenju, ki nikakor ni tekma, ampak čisto obilje doživ­ljajev, ki so odvisni od tebe – jih boš vzela za dobre ali slabe trenutke (str. 52)?

Modna in lepotna urednica sta natančno preučili jesenske trende, nekaj najbolj drznih delita s tabo na modno-lepotnih straneh.

Preberi si tudi članek o tem, da imaš čisto premalo časa, da bi sovražila svojo službo, raje jo vzljubi ali preprosto poišči drugo (str. 55). Imaš premalo časa za zdrave obroke?

Na kar šestih straneh si oglej trike, če spadaš med tiste, ki ne marajo kuharije, so brez denarja za zdrav obrok ali enostavno potrebujejo energijski obrok za dolg dan (str. 106). Si mlada in ločena? Ni razloga, da ne bi sebi in življenju dala nove priložnosti, Cosmo ti pri tem pomaga (str. 98)!

Čampa

Značke: kava

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri