Upaj si sanjati

Veliko ljudem zmanjka poguma za to, da bi sanjali svoje sanje. Slike, ki jih pred oči nariše tvoja domišljija, so lahko odličen začetek uspešne življenjske poti.

3. 9. 2010

Če imaš pogum in si upaš sanjati, vedi, da se skozi sanje jasno zrcalijo tvoje življenjske želje in cilji. Če si ustvariš predstavo, kako bi lahko svoje sanje uresničila, pa si že na dobri poti do uspeha ...

Prepoznaj svoje želje

Nikar ne zamenjaj svojih želja z željami nekoga drugega. Če je tvoja prijateljica na primer navdušena nad ličenjem in se namerava udeležiti tečaja ličenja, tebi pa ličenje ni tako pri srcu, saj se raje sprehajaš po trgovinah in uživaš v kombiniranju oblačil, se nikar ne vpiši na tečaj ličenja samo zato, ker si to želi tvoja prijateljica. Sploh, če se zavedaš, da imaš potencial, da bi postala stilistka. Sledi svojim željam in ne željam, ki jih imajo tvoji starši ali prijateljice ... Navsezadnje si ti edina, ki veš, kaj bi rada v življenju počela in kaj te bo osrečilo.

Poišči delo, ki se približa željam

Nekje je treba začeti in najbolje je, da se preizkusiš v delih, ki se tvojim željam kar najbolj približajo. Lahko se zgodi, da boš spoznala, da delo, ki si ga opravljala v svoji domišljiji, sploh ni primerno zate ali pa ti ni všeč. A prav je, da preizkusiš vse in zase najdeš tisto delo, ki te bo razveseljevalo sleherni dan.

Bodi pripravljena na ovire

Zavedaj se, da do cilja ne boš prispela lahko ali hitro. Na poti se boš morala ustaviti pri številnih ovirah, včasih stopiti tudi kakšen korak nazaj, da boš potem svojo pot ponovno lahko nadaljevala naprej. Včasih se boš morala od svoje poti tudi oddaljiti in se nanjo spet vrniti. Ne bo vedno lahko, a s trdno voljo, talentom in disciplino smo prepričani, da ti bo uspelo uresničiti svoje sanje!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri