Umetniki za živali

Ne spreglej! V soboto, 21. marca, se bo zgodil dobrodelni koncert z dražbo umetniških del, izkupiček katerega bo šel za pomoč zavetišču v Horjulu.

15. 3. 2009

Koncert, ki se prične ob 19:30, in dražba, ki bo koncertu sledila, bosta potekala v dvorani Marjana Kozine v Slovenski filharmoniji.

Koncert za živali

Na koncertu, ki ga organizirata Petra Gačnik Greblo, glasbenica in prostovoljka Obalnega društva proti mučenju živali, ter društvo Planet Zemlja, bodo nastopili priznani slovenski glasbeniki in drugi umetniki.

Tako boš lahko prisluhnila velikemu simfoničnemu orkestru pod taktirko Marka Hribernika, pevki Nuški Drašček, skupini Katrinas, harmonikarju Janezu Dovču ter Jadranki Juras, glasbenici in članici društva Planet Zemlja. S plesno predstavo se bo predstavila mlada slovenska plesalka Tijuana Križman, za presenečenje pa bodo poskrbeli otroci iz vrtca Viški gaj.

Vsi nastopajoči so se v skladu z dobrodelnim namenom koncerta in dražbe odpovedali vsakršnemu honorarju.

Dražba umetniških del

Koncertu bo sledila dražba umetniških del slovenskih umetnikov, ki so za zavetišče v Horjulu velikodušno odstopili svoja dela in na kateri lahko sodeluješ tudi ti.

Zavetišče bo prejelo tudi izkupiček od vstopnic, ki jih lahko kupiš v dneh pred koncertom (od srede naprej med 17.in 19. uro) ali uro pred začetkom prireditve na blagajni Slovenske filharmonije na Kongresnem trgu 10 v Ljubljani.