Uganka človeka

Si se že kdaj vprašala, kdo pravzaprav si, od kod prihajaš in kam greš? - Kakšen je smisel tvojega obstoja? - Če te zanimajo odgovori na ta vprašanja, te Kulturno in filozofsko društvo Nova Akropola vabi na zanimivo predavanje z naslovom Uganka človeka.

14. 3. 2007

Vprašanja o človeku, naravi, smislu in obstoju so bila vedno aktualna. Odgovore nanje so poskušale podati vse svetovne religije, z njimi so se ukvarjali največji misleci in filozofi človeštva: Sokrat, Platon, Buda, Konfucij, indijski modreci, Pitagora, Mark Avrelij in številni drugi.

V ciklusu 14-ih predavanj boš skozi primerjalno preučevanje najpomembnejših miselnih sistemov Vzhoda in Zahoda spoznala njihove skupne elemente in se približala odgovorom.

Na predavanjih boš veliko zvedela tudi o alkemiji, astrologiji, jogi, reinkarnaciji in nesmrtnosti duše, iniciacijskih misterijih Egipta, nasvetih tibetanskih modrecev itd.

Uvodnega brezplačnega predavanja se lahko udeležiš:

v torek 20. marca ob 18:00 v prostorih društva na Wolfovi 8 v Ljubljani

ali

v sredo, 21. marca ob 18:00 v prostorih društva na Wolfovi 8 v Ljubljani.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri