Tudi septembrski Cosmo bo v dveh formatih

Tudi septembrski Cosmopolitan boš lahko, če se boš tako odločila, izbirala v velikem in majhnem formatu, pri čemer se mali Cosmo lahko pohvali s prav vsem, kar premore veliki, le da je ob tem še ljubko priročen in je lahko tvoj že za ceno 2,99 €.

28. 8. 2014

V nadaljevanju povzemamo uvodnik odgovorne urednice revije Cosmopolitan, Mance Čampa, v katerem te bo opozorila na vsebine, ki so jih z mislijo nate snovale in pripravljale zadnjih nekaj tednov.

seks v mestu

Septembrski Seks v mestu

Ko se s prijateljicami dobimo na koktajlu, se zgodi, da govorimo ena čez drugo. Pa ne zato, ker ne bi bile olikane, ampak ker si imamo toliko povedati. O karieri, fantih, otrocih pa o novih trendih in ne nazadnje sočnih tračih. No, ponavadi debate o moških prevladujejo in vsakič znova sem presenečena, kako se vsak dan soočamo s podobnimi problemi. In kako brezpredmetni postanejo, ko jih ovrednotimo in postavimo na svoje mesto.

Tudi Cosmo ti ima toliko povedati in s tabo predebatirati o glavnih poudarkih ta hip.

Si s fantom že deset let in se vajina zveza nikamor ne premakne? Postavi mu ultimat! Da ne boš pregroba, odpri stran 104. Se ti v službi kdaj zgodi, da te sodelavci spravijo do tega, da bi najraje zakričala, potem pa se skrila na vece in jokala? Ne priznaj jim premoči in si nikakor ne privošči, da te vidijo, ko si vsa iz sebe. Super nasvete poišči na strani 57. In ali sploh še obstajajo pravi kavalirji? Ko sem se pred kratkim na poslovno pot odpravljala sama, ni bilo niti enega kavalirja, ki bi mi težak kovček dvignil v predal za ročno prtljago ... Kako jih prepoznaš, spoznaš na strani 96. Članek, ki si ga moraš prebrati, govori o iskanju notranjega miru. Ženske prepogosto srečo pogojujemo s konfekcijskimi številkami in tako zapravimo ogromno časa in energije, namesto da bi bile zadovoljne same s sabo. Pomembno odkritje najdeš na strani 52. Tako kot na naših druženjih se v Cosmu prepletajo tudi lahkotnejše teme.

Če še nisi del svetovne akcije #100SrečnihDni, je skrajni čas, da se ji pridružiš (stran 48). Če bi z nami rada razpravljala o vsem, kar se dogaja v Cosmu svetu, nam piši. Prav za to smo na Facebooku odprli zavihek Vprašaj Cosmo, kjer boš našla Cosmo ekipo in neposredno povezavo do vseh stikov. Smo na zvezi!

podpis

modnaČas je za novo garderobo

Nikoli nisi prestara za džins!

Na 10 straneh si oglej najnovejše trende, ki te bodo zapeljali v jesen.

Se odpravljaš spet na faks? Te stile smo preplonkali iz šolskih klopi.

September je tudi idealen čas za prenovo stanovanja, navdih smo poiskali pri Vili Malini.

Fotografije: Petr a Cvelbar, primož predalič, promocijsko gradivo , profimedia

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri