Tudi letos: Nočna izmena X

Jubilejna, letos že 10. Nočna izmena, se bo zgodila na zadnji avgustovski petek, 27. avgusta, v Anhovem, glasbeni program pa se bo dogajal od 19.30 dalje.

9. 8. 2010

Glasbeno – kulturni dogodek, ki bo letos organiziran že desetič zapovrstjo, je postal tradicionalna oblika druženja mladih in vseh ljubiteljev dobre zabave ob koncu poletja, na katerem so se v preteklih devetih letih zvrstile številne znane slovenske glasbene skupine.

Letošnja Nočna izmena bo glede na nabor izvajalcev nekaj res posebnega, posledično pa se obeta res vrhunska zabava ob 10. obletnici festivala!

Naj žur na Primorskem

Nočna izmena se je rodila pred desetimi leti in z vsakim letom rasla ter zrasla v najboljši žur na Primorskem – koncert, ki ga družba Salonit Anhovo podarja vsem mladim ob zaključku poletnih počitnic. V Salonitu Anhovo so že na lanski Nočni izmeni obljubili in napovedali najboljšo Nočno izmeno vseh časov – 10. Nočno izmeno oz. Nočno izmeno X.

Letos bo presežkov veliko - na Salonitov oder se vračata skupini Siddharta in Elvis Jackson, ki sta nastopili že na prvi Nočni izmeni, poleg njih pa nas bosta podžgali tudi skupini Tabu in Kingston. Za ogrevanje bosta poskrbela izjemna Slon in Sadež, ter skupine Eternity, Turn Around in Sons.

Dogodek bo začinjen tudi s presenečenji, kot se za jubilej spodobi.

Organizirani brezplačni prevozi

Tako, kot je že vsa leta v navadi, bo tudi letos organiziran brezplačni avtobusni prevoz iz Nove Gorice, Tolmina in Kanala na prizorišče (in nazaj, seveda).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri