Tu je tvoja priložnost za 5 minut slave!

Si predstavljaš, da se novička o tebi in tem, kar bi bila o sebi pripravljena povedati novinarju in fotografu, ki bi ti potrkala na vrati, pojavi poleg novičk slavnih in znanih obrazov, katerih zgodbe sicer rada spremljaš v tisku ali na spletu?

Tu je tvoja priložnost za 5 minut slave! (foto: profimedia) profimedia
25. 2. 2015

Prav to priložnost ti ponujajo na portalu Govori.se. In to ti ponujajo brez zahtev po nadpovprečnosti, izjemnih talentih, nenavadnostih ali celo bizarnostih, po katerih sicer hlepijo resničnostni šovi in senzacij lačne naslovnice.

Gre za mali spletni družbeni eksperiment, ki v svoje središče postavlja fenomen slave, a tudi za edinstveno priložnost, da lahko izkusiš svojo lastno minutko pod vročimi žarometi.

Prijavi se!

Kakršnikoli že bodo tvoji razlogi:

  • lahko je zgolj iz radovednosti ali za hec,
  • morda si želiš nekaj pomembnega povedati javnosti ali pa zgolj pomembnemu drugemu,
  • si želiš spromovirati kakšen svoj talent, hobi ali projekt,
  • ali pa si morda prav zares želiš odskočne deske za nekaj več v svetu medije,

... bo odločitev o tem, ali se želiš zgolj enkrat pojaviti v eni od tiskanih edicij z družabno kroniko, ki si jo boš zagotovo shranila v lep spomin, ali pa si s svojim 'zvezdniškim utrinkom' želiš utreti pot kam dlje, ostala še vedno le tvoja.

Si 18+ in te zanima?

Prijaviš se lahko na spletni povezavi 5 minut slave - za vse!

5 minut slave

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri