Tu je NOVI junijski Cosmopolitan z mega DARILOM (ustvarjen je za vse, ki ljubite LEPOTO)

Zakaj? V njem na kar 8 straneh razkrivamo najboljše lepotne izdelke leta (po mnenju strokovnjakov in bralk), razkrivamo, s katerimi kosi (in barvami) totalno poudariš svojo lepoto ter tudi skrivnosti 3 najboljših lepotnih blogerk pri nas, ki ti bodo prišepnile vse, kar potrebuješ, da zares uspeš v tem modernem poklicu. Prelistaj ga! 

Tu je NOVI junijski Cosmopolitan z mega DARILOM (ustvarjen je za vse, ki ljubite LEPOTO) (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
26. 5. 2022

Čas je, da si narediš osvežilno pijačo (recept za okusen moktajl najdeš na strani 83) in skupaj z nami zaplavaš v poletne strani Cosmopolitana. Številka, ki jo prebiraš ta trenutek, je v duhu izbora Cosmopolitan Beauty Awards in v veliki mera posvečena lepotnim trikom ter nasvetom, ki bodo na tak ali drugačen način polepšali ta mesec.

Če bi mi kdo leta 2014, ko sem pri 17 letih na blogu napisala svojo prvo lepotno objavo, rekel, da bom nekaj let pozneje lepotna urednica, ki hkrati testira (več kot) 67 kozmetičnih izdelkov, bi mislila, da sanjam. A danes so te sanje zelo resnične, moja kopalnica pa polna novosti in lepotnih favoritov, ki ti jih z veseljem predstavljam. Zmagovalne lepotne izdelke, ki so najbolj navdušili žirijo in bodo zagotovo tudi tebe, draga bralka, poišči na strani 19.

Ker gresta moda in lepota z roko v roki, ti na strani 42 pokažemo, kako s pravim stajlingom poudariš svoje spretnosti ličenja, vse nadobudne ustvarjalke vsebin pa bodo zagotovo zanimale informacije o zaslužku, ki jih na strani 56 razkrivajo slovenske lepotne blogerke.

A junijska številka skriva še veliko več, kot to, zato te vabim, da jo odkriješ - v najljubšem lokalu, pod senco domačih dreves ali pa med poležavanjem na plaži. Ne glede na to, kje boš, pa ne pozabi na ustrezno zaščito. Pred soncem, seveda! Za obraz potrebuješ vsaj dva prsta oziroma ¼ čajne žličke kreme z zaščitnim faktorjem, ne pozabi pa namazati tudi vratu in drugih izpostavljenih delov telesa.

- Nataša Mernik, lepotna urednica

Aja, pa vsakemu Cosmopolitanu smo priložili DARILO - lak za nohte ali obarvano kremo Essence! 

❗Ne pozabi pa niti na POSEBNO NAROČNIŠKO AKCIJO!❗

Če se ta mesec naročiš na revijo Cosmopolitan pa prejmeš še SUPER LEPOTNO darilo - komplet EGGO Magic Pads v vrednosti 21,90 evra, ki se aktivirajo le z vodo in v minuti s tvojega obraza odstranijo vsa ličila.