Trije trenutki, ki jih te dni ne smeš zamuditi

Poletno vzdušje je v mestu. Od sončnih teras in kinematografov na prostem do glasbenih festivalov in piknikov na skritih jasah, visoke pomladne temperature čarajo poletje v mestu. Pogledi na neskončno dolge plaže in najdaljši dnevi bodo kmalu zares tukaj, nekaj poletnih trenutkov pa lahko doživiš že zdaj.

Trije trenutki, ki jih te dni ne smeš zamuditi (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
10. 6. 2022 | Promocijsko sporočilo

1. Pripravi zabavo

Bombažne lučke in osvežilni seznam koktajlov bodo popestrili vsako vrtno zabavo. Zberi svoje prijatelje in določi uro začetka, da bo razmerje med večerno svežino in toplim popoldnevom tapravšnje. Ne pozabi na vrče hladne vode z limono, da se boste po sladkih koktajlih lahko dobro osvežili, ter poskrbi za glasbeno ozadje, ki bo vsakega gosta premaknilo na plesišče.

2. Uživaj v okusih poletja

Kava in čokolada že vsaka zase ponujata različne okuse, v skupni kombinaciji pa dajeta čudovite eksplozije okusov, ki navdušijo še tako zahtevne hedoniste. Prava prefinjenost, ki jo cenijo predvsem ljubitelji kave in čokolade, je toplina in grenkoba kave v kombinaciji s sladko nežnostjo čokolade. A ker so se pri Barcaffè odločili novemu kapučinu Dark Choco vzeti 35 odstotkov sladkorja, lahko v kremasti čarovniji uživamo povsem brez slabe vesti tudi tisti, ki pred poletjem štejemo kalorije.

3. Opazuj sončni zahod

Ne pozabi si vzeti nekaj časa zase, utišati telefon in se prepustiti čudovitosti trenutka. Te dni so posebej lepih barv sončni zahodi in številni se bodo strinjali, da imajo tople barve sončnega zahoda moč, da ustavijo prav vsakogar na poti. Osupljive barve neba pritegnejo vsakršno pozornost, izgubimo se v trenutku in za hip upočasnimo čas.