Trije razlogi, zakaj je Opatija POPOLNA destinacija za vikend izlet (+ nasveti Cosmo uredništva)

Če si z mislimi že na dopustu, a še ne veš, kam bi se podala, imamo zate odličen predlog - preizkušeno!

Trije razlogi, zakaj je Opatija POPOLNA destinacija za vikend izlet (+ nasveti Cosmo uredništva) (foto: Profimedia) Profimedia
19. 5. 2022 | Promocijsko sporočilo

Na Cosmo uredništvu smo velike ljubiteljice potovanj in izletov, uživanja v vsakem trenutku dneva, razvajanja (telesa in brbončic) in lepih razgledov. Prav iz tega razloga nas je navdušila Opatija in natančneje njihov Hotel Navis, kjer smo gostile tudi 3. Cosmo brunch.

Da se boš lažje odločila, kam na solo oddih, romantičen pobeg v dvoje ali vikend s prijateljicami, imamo zate (vsaj) tri razloge, zakaj v Opatiji izbrati Hotel Navis.

#1 Lokacija

Ta luksuzen hotel ima razgled tako na morje kot na mesto, tako da si oči lahko spočiješ na čudoviti okolici. Soba, brez pogleda na morje? Pri njih ne obstaja!

Vsaka izmed 44 unikatnih sob ima namreč popolnoma stekleno steno, ki daje občutek, da lahko kar iz sobe stopiš v vodo. Mmm, tudi tebi že diši po morju?

#2 Hrana

Pravijo, da gurmani uživajo v svoji hrani trikrat: najprej, ko jo vidijo, nato, ko jo vonjajo, in šele nato, ko jo tudi okušajo.

In vse tri čute boš lahko zadovoljila tudi v restavraciji Hotela Navis, kjer boš doživela pravo kulinarično poslastico. Skrbno izbrane lokalne in sezonske sestavine v kombinaciji s kreativnim chefom ter kreativnimi idejami bodo navdušile vsakogar.

#3 Spa

Kaj je boljšega, kot morski oddih? Morski oddih s popolno spa izkušnjo.

V hotelu Navis namreč prisegajo na sproščanje uma in telesa, zato njihova ponudba obsega številne masaže, nego obraza, savne in druga razvajanja. 

Za več informacij o ponudbi in za rezervacijo svojega dopusta v Hotelu Navis klikni tukaj.