Trije pari fotografovih oči

Žiga Koritnik je priznani fotograf, ki ga doma in v tujini poznajo predvsem po portretih glasbenikov, na prihajajoči razstavi pa se ti bo predstavil tudi z drugimi motivi.

Trije pari fotografovih oči (foto: Žiga Koritnik) Žiga Koritnik
7. 1. 2010

Poglej skozi njegove oči

Ker Žigo poznamo kot vrhunskega fotografa glasbenikov (predvsem jazzistov), bo razstava toliko bolj zanimiva, saj bo na njej predstavil tudi fotografije, ki jih je v obdobju štirih let posnel v Bohinju – na najrazličnejše načine je ovekovečil prelepo bohinjsko jezero – ter na Sardiniji, kjer je v objektiv ujel dogajanje sardinskega karnevala. Tako bo v eni razstavi sklenil tri različne zgodbe, ki jih boš lahko ugledala skozi njegove oči.

Kdaj?

Otvoritev fotografske razstave Žige Koritnika bo v petek, 8. januarja ob 19. uri v Sokolskem domu v Škofji Loki. Čaka pa te tudi zanimiv program – predstavitev Žigove knjige Jezero/The lake in koncert Jureta in Mitje Tori.

Dokaz

Da je razstava res vredna ogleda, dokazuje nekaj fotografij, ki si jih lahko ogledaš v naši foto-galeriji, še več pa jih boš lahko videla na razstavi, ki bo na ogled vse do 29. januarja.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri