Tri stvari, ki jih potrebuješ za romantičen večer (sama ali v dvoje!)

Hladnejši večeri so tukaj, stiskanje pod toplo odejo in romantični večeri pred televizijo pa so v polnem teku, kajne? TAKO ti bo še lepše ...

Tri stvari, ki jih potrebuješ za romantičen večer (sama ali v dvoje!) (foto: Profimedia) Profimedia
17. 11. 2020 | Promocijsko sporočilo

Glede na trenutno razmere so večerje v fancy restavracijah žal nemogoče, si pa lahko podobno vzdušje pričaraš tudi sama ali seveda v dvoje. To so tri stvari, ki jih ne pozabi, da bo tvoj romantičen večer popoln.

#1 DOBRA HRANA

Če si ljubiteljica kuhanja, večerjo ali sladico pripravi sama, v nasprotnem primeru pa ti lahko pomaga dragi (ali draga) ali pa se odloči za dostavo hrane kar na dom, s čimer boš v teh časih pomagala tudi gostincem.

Cosmo ti priporoča vajine najljubše testenine, kozarec vina in sladek zaključek. Kaj praviš na banjico sladoleda ob Netflixu?

#2 SEKSI OBLEKA

Prepričane smo, da imaš v omari obleko, ki še nikoli ni doživela svojega trenutka (beri: nikoli je nisi oblekla). Naj bo tema vajinega večera to, da se oblečeta in obnašata ravno tako, kot če bi šla na večerjo v najdražjo restavracijo, tudi če bosta naročila dostavo.

Mini obleka, visoke pete in rdeča šminka - in iskrice se bodo ponovno vnele.

sex and the city dancing GIF

#3 NAJ ZADIŠI ...

Da pa ne bo dišala zgolj okusna hrana in tvoj najboljši parfum, bodo vso romantiko večera v celoto povezale dišeče svečke, s katerimi boš lahko ugasnila luči in se prepustila večeru.

Cosmo izbira je omejena izdaja Glade sveč v posebnih, zimskih vonjih, ki te bodo začarali. Jabolčna pita, sladkorne palčke in značilni vonji božiča. 

Katero bi izbrala ti? Vse vonje (in svojega najljubšega) poišči TUKAJ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glade® (@glade)

Foto: Profimedia, GIPHY, Glade / promocijsko gradivo envy Croatia