Tri dekor novosti, ki jih nočeš spregledati!

Te zanima, kaj so se novega spomnila oblikovalci po svetu? Izbrali smo tri res ljubke, pa tudi uporabne novosti, ki pričajo o njihovi izjemni domišljiji, kreativnosti in občutku za praktičnost.

2. 2. 2014

Steklena pokrajina v malem

Privošči si kozarček pijače iz unikatnih kozarcev linije Glasscape, pod katero se podpisuje oblikovalsko podjetje Aruliden. Kozarci, ki so nastali z ročnim vpihovanjem stekla na osnovi idejne reinterpretacije bučke za ribe, ti lahko ponujano svojevrsten užitek ob opazovanju prelivanja priljubljene pijače po 'pokrajini' iz stekla. Več na spletni strani www.aruliden.com/.

Uporabni minimalizem

Minimalistična 'skleda' Hug blagovne znamke Desu Design, ki jo je oblikovala Elizabeth Cordes, je odlična pogruntavščina, saj z minimalno porabo kakovostnega materiala odlično opravlja svojo osnovno funkcijo – obdrži vsebino na enem mestu, ponaša pa se tudi z nenavadno moderno obliko. Več na desudesign.com.

Umije zobe brez zobne paste

Naravna zobna ščetka Woody za učinkovito ustno higieno ter zaščito zob in dlesni ne potrebuje zobne kreme. Kljub temu odstrani škodljive bakterije in zobne obloge, v ustih pa pusti prijeten okus in vonj ter čiste zobe. Strokovnjaki po testiranjih zatrjujejo, da vsebuje več kot sedemdeset naravnih učinkovin, ki povrnejo naravno belino zob, odstranjujejo zobne obloge in zobni kamen, preprečujejo bolezni dlesni, mineralizirajo sklenino, odpravljajo slab zadah ... Naravna zobna ščetka Woody se predstavlja na spletnih straneh www.woody.si, www.naturaltoothbrush. eu in Facebooku.