Tretjič v ‘gate’ Bridget Jones

Pa smo dočakali - novico, da se nam obeta tudi tretji del filma o simpatični debeluški Bridget Jones.

26. 8. 2011

Tako kot v prvih dveh naj bi tudi v tretjem filmu glavno vlogo zaupali Renee Zellweger (41). Poleg nje pa bosta v filmu zaigrala tudi Hugh Grant (51) in Colin Firth (51).

Podrobnosti o tem, kakšna bo zgodba, uradno še niso izdali. Je pa Colin Firth nekje razkril, da naj Bridget in Mark ne bi mogla imeti otrok. Ona nato seveda naredi napako, in da bi zanosila, se vrne nazaj k Danielu, ki ga igra Hugh Grant. Pozneje jo ta seveda zapusti in Bridget se spet znajde v objemu prvega.

Stvari so še v povojih, saj pisateljica Helen Fielding, ki je napisala tudi prvi dve knjigi, pravi, da še vedno dela tako pri projektu knjige kot filma.

Zanimivo je, da je od prvega filma minilo že 10 let, zaslužil pa je več kot 280 milijonov dolarjev, drugi film iz leta 2004 pa je prinesel 260 milijonov dolarjev. Ustvarjalci verjamejo, da bo tudi tretji del zelo dobičkonosen. Vprašanje pa je, za koliko se bo morala Renee spet zrediti, saj v filmu igra debeluško, sama pa je trenutno zelo shujšana.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri