TOP skodelice ta hip (slovenskega porekla!)

Na trgu je pravo morje čudovitih skodelic za kavo in čaj. Za tiste najlepše ne bo treba iti daleč, saj ti jih bodo predstavili kar slovenski ustvarjalci.

TOP skodelice ta hip (slovenskega porekla!) (foto: Instagram.com/@monabokan) Instagram.com/@monabokan
13. 5. 2018

Pitje kave (ali čaja) je za veliko ljudi pravi običaj, ki je lahko še toliko lepši, če kavo spiješ v dobri družbi in v prijetnem ambientu. Užitek pa je popoln, če jo spiješ iz svoje najljubše skodelice.

Med brskanjem po Instagramu smo odkrili čudovite skodelice slovenskih ustvarjalcev in sedaj imamo veliko težavo, kajti imeli bi čisto vse!

No, ja. Saj človek ne more imeti preveč skodelic za kavo, kajne? :)

1. Čas za kavo

Na Instagramu lahko že kar nekaj časa svoje objave pospremiš z oznako #caszakavo, ki je tudi uradni profil vseh strastnih ljubiteljev kave. Najprej so se na profilu delile samo objave različnih skodelic kave, letos pa so predstavili svojo serijo skodelic, ki jih redno dopolnjujejo z izbranimi napisi.

Oglej si še več krasnih fotografij simpatičnih skodelic TUKAJ.

 

A post shared by Čas za kavo (@caszakavo) on

2. Dot

Na profilu gospe Pike lahko najdeš pravo zakladnico pisanih keramičnih izdelkov - stojala za tortice, ožemalnike za citruse, posodice za maslo in ja, tudi skodelice za kavo lahko najdeš.

 

A post shared by Dot. (@pikavukadinovic) on

3. Hana Karim Ceramics

V Hanin atelje nas raje ne spustite z bančno kartico, ker bi v trenutku zapravile pol mesečne plače. Poleg čudovitih krožnikov ujetih v lesketajoče barve, lahko na policah najdeš še skodelice, ki poleg barvnih vzorcev izstopajo tudi s tem, da nimajo ročajev.

P.S Hana prireja tudi delavnice, kjer si lahko sama izdelaš poljubno skodelico ali krožnik iz gline. Top!

 

A post shared by Hana Karim (@hanaakarimm) on

4. Cuckoo cups

Če si ljubiteljica tradicionalnih oziroma retro izdelkov, potem ti bodo emajlirane skodelice pisane na kožo. Najboljši del pa je, da lahko poleg tega naročiš tudi ujemajočo "kofetarico". <3

Oglej si, kateri dizajni so na voljo TUKAJ.

 

A post shared by Cuckoo cups (@cuckoocups) on

5. It's Pepa

Na seznamu ne sme manjkati niti znamka It's Pepa. Keramične skodelice z unikatnimi poslikavami poskrbijo, da je pitje kave popolna sprostitev.

Cosmo namig: Tudi za Instagram fotko so prava izbira. ;)

 

A post shared by Klaudija Sakovič (@itspepa) on

6. Ustvarjalnica Rebeka Perko

Če potrebuješ skodelico s personaliziranim sporočilom, bo Rebeka pravi naslov za to nalogo. Njen Instagram profil je prepravljen s skodelicami za babice, atije, bodoče tete, vzgojiteljice, prijateljice, bodoče neveste itd.

 

A post shared by Rebeka Perko (@ustvarjalnicarp) on

Pripravila: Tamara Bastarda

Foto: Instagram.com/monabokan, Instagram.com/caszakavo, Instagram.com/ustvarjalnicarp, Instagram.com/pikavukadinovic, Instagram.com/hanakarimm, Instagram.com/cuckoocups, Instagram.com/itspepa

Preberi še: Ti začasni tatuji skrivajo nepričakovani dodatek, ki ga boš vzljubila v trenutku!

Priporočamo tudi: TO je najbolj seksi pričeska ta hip (in mi smo zaljubljeni!)