To so TV serije, ki jih obožujejo vse ženske

Naredi prostor na svojemu urniku in pograbi svojo najljubšo mehko dekico! OPOZORILO: Ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za tvoje družabno življenje, ki zna po branju tega članka utrpeti manjše posledice.

To so TV serije, ki jih obožujejo vse ženske (foto: shutterstock) shutterstock
23. 2. 2017

Kako obožujemo tiste trenutke, ko nam res ni potrebno nič postoriti in s svojimi prijateljicami ali same, udobno na kavču, pokrite s mehko dekico, gledamo svojo priljubljeno serijo. In potem en del ni dovolj in pogledamo še naslednjega in še enega in še enega in tako v brezdelju, mine ves dan. Aaah, kako je lahko še boljše?

Tukaj so naše najljubše serije, ki jih z veseljem spremljajo ženske po vsem svetu.

SEX V MESTU (Sex in the city)

Kultna serija Seks v mestu nam še vedno ne da miru, saj se radi vračamo k štirim ženskam, ki so zaznamovale preteklo desetleje. Glavno vlogo 30 letne pisateljice Carrie Bradshaw je v tej izredno uspešni HBO-jevi humoristični seriji zaigrala Sarah Jessica Parker. Carrie Bradshaw piše kolumno o seksu in razmerjih v New Yorku. Njene najboljše prijateljice so: Samantha Jones, lastnica oglaševalskega podjetja, ki jo bolj zanima seks za eno noč kot naporna dolgotrajna razmerja, Miranda Hobbes, cinična odvetnica, kateri pomeni kariera veliko več kot ljubezensko življenje, in Charlotte York, kustosinja v umetnostni galeriji, ki je malce zavrta glede seksa, a še ni obupala nad tem, da bo našla pravo ljubezen. Serija temelji na istoimenski knjižni uspešnici Candace Bushnell, ki pripoveduje o življenju štirih mladih poslovnih žensk, ki iščejo popolno razmerje. In orgazem. ;)

  • OGLEJ SI VSE SEZONE ŠE ENKRAT. Ker vemo, da je serija Sex v mestu tista, ki te lahko kadar koli spravi v dobro voljo imamo zate dobro novico. Preko storitve HBO GO so dostopne vse sezone te serije in si jih lahko ogledaš kadar te je volja.

MAJHNE LAŽI (Big Little Lies)

20. februarja se je na HBO začela težko pričakovana triler serija Majhne laži, ki prinaša fantastično igralsko zasedbo (Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley),  sočen črni humor in umor, ki vodi v nepopravljivi škandal.

Serija Majhne laži je  zgodba, v kateri se boš lahko prepoznala v eni – ali pa vseh glavnih igralkah. Poznan ti bo tudi svet, v katerem bivajo. Za fasado živopisne idiličnosti se odkriva svet krute tekmovalnosti. Vsaka mama želi biti najboljša mama. Vsak otrok se mora izkazati kot najboljši otrok. In vsak nasmešek mora biti tako dobro zaigran, da mu verjamejo vsi. To je svet, v katerem se bije boj med mamami gospodinjami in mamami karieristkami. Svet prevar, spletk, laži (tako malih kot tudi velikih) – in celo umorov.

Serija je navdušila kritike in omrežila gledalce. To je serija, ki bo zaznamovala televizijsko pomlad, zato ti predlagamo, da preden se lotiš brezplačnega ogleda prvega dela, zakleneš vrata, se pokriješ s toplo dekico in uživaš v spletkarskih avanturah, tako intenzivnih, da te bodo zasvojili že v prvem delu.

  • BREZPLAČEN OGLED:  Od 21. februarja naprej si tudi ti vabljena, da si prvi del težko pričakovane serije pogledaš brezplačno.   KLIKNI NA  --> HBO GO
  • KDAJ JO LAHKO GLEDAŠ? Serija Mahne laži je na sporedu vsak ponedeljek ob 20h na kanalu HBO, dostopna pa je tudi preko storitve HBO GO.

PUNCE ( Girls)

Z emmyjem in zlatim globusom nagrajena komična serija scenaristke, režiserke in igralke Lene Dunham še v zadnji sezoni spremlja skupino deklet iz New Yorka, ki se z duhovitimi vzponi in padci prebija skozi svoja pozna dvajseta leta.

Trenutno je na sporedu 6. sezona serije, katere glavne junakinje so popolnoma odpuljene. Z dekleti se lahko dejansko poistovetiš. Ne skrivajo celulita, so lepe, pametne, a imajo polno težav - v odnosih med sabo in s partnerji. Serija ne skopari z neposrednostjo, naturalizmom in grobostjo, ki je po navadi v ameriških serijah nismo vajeni. Zlasti ne tistih, namenjenih ženski publiki.

Tisti, ki serije ne sovražijo z dna srca (in tudi takih je kar nekaj), jo povsem upravičeno hvalijo kot eno najbolj osvežujoče surovih in duhovitih zadnjih let.

  • KDAJ JO LAHKO GLEDAŠ? Zadnja (6. sezona) serije Punce se predvaja na HBO kanalu vsak ponedeljek ob 21h. Že zdaj pa je dostopna tudi preko storitve HBO GO.

 

TABU (Taboo)

Nikar ne spreglej tudi miniserije Toma Hardyja in Ridleya Scotta, ki je od od 8. januarja ekskluzivno na HBO GO.
Temačno nadrealistična serija "Tabu" spremlja pustolovca Jamesa Keziaha Delaneyja (Tom Hardy), moža, ki je bil na koncu sveta in se v domovino vrne nepovratno spremenjen. Potem ko so mislili, da je mrtev, se iz Afrike vrne v London, kjer je podedoval tisto, kar je ostalo od mogočnega očetovega ladijskega imperija. Rad bi na novo začel življenje, vendar je zapuščina očeta strupeno darilo. Sovražniki prežijo za vsakim vogalom in James se mora znajti na čedalje bolj zapletenem ozemlju, da bi se izognil smrti. Obdajajo ga zarote, umori in izdaje, temačna družinska skrivnost pa se razkrije v vnetljivo zgodbo o ljubezni in nezvestobi. Izvršni producenti serije so Ridley Scott, Steven Knight in Tom Hardy; avtor zgodbe je Steven Knight, v sodelovanju s Tomom Hardyjem in njegovim očetom Edwardom "Chipsom" Hardyjem.

KDAJ JO LAHKO GLEDAŠ? Premiera na HBO kanalu v petek 17. marca ob 20h.  že zdaj pa je dostopna preko storitve HBO GO.

Kaj povezuje vse omenjene serije?

Najbrž se ti že svita, da si lahko vse omenjene serije, ki jih ženske dobesedno obožujejo vedno ogledaš preko storitve vide na zahtevo HBO GO.