To so TOP 3 najljubše ljubljanske kavarne Cosmo uredništva (+ zakaj!)

Kje pa ti najraje piješ kavo?

To so TOP 3 najljubše ljubljanske kavarne Cosmo uredništva (+ zakaj!) (foto: Samsung Galaxy Z Flip5) Samsung Galaxy Z Flip5
30. 9. 2023 | Promocijsko sporočilo

Cosmo dekleta obožujemo kavo, zato smo zate pripravile seznam najboljših kavarn po Ljubljani. Ocenjujemo jih glede na instagramabilnost, okus kave in raznolikost ponudbe.

Pri ocenjevanju pa nam je pomagal tudi Samsung Galaxy Z Flip5,  s katerim smo naredile najlepše fotke našega kofetkanja.

#1 Kavarna Lolita, Tromostovje

V Kavarni Lolita smo izbrale grande cappucino in latte machiato, ki sta lično postrežena napitka in popolna doza kave za dolg dan.

Poleg fotke svoje skodelice pa ne pozabi s prijateljicami ovekovečiti vašega druženja v obliki selfija z odličnimi kamerami FlexCam, ki jih ponuja Samsung Galaxy Z Flip5.

#2 Vrt Lily Novy

Imaš tudi ti prijateljico, ki vedno zamuja? Ni panike! Naroči si svojo kavo in pobrskaj po novih obvestilih, ki jih na Samsung Galaxy Z Flip5 lahko prebereš kar na zunanjem zaslonu, brez da bi ga pri tem odpirala. Mimogrede, v kavarni Vrt Lily Novy, ki je prava zelena ljubljanska oaza, ti priporočamo latte machiato.

#3 Špica Caffe

Pri izboru kavarn nas je pritegnila tudi lokacija in odlično vzdušje, zato smo izbrale kavarno Špica. Ker imamo Cosmo dekleta rada lepe stvari, pa nam je dizajn pomemben tudi pri mobilnih telefonih, zato nas je prepričal Samsung Galaxy Z Flip5 v mentol zeleni barvi, ki se enostavno zapre in pospravi v vsako torbico.

@cosmopolitan.si S tabo delimo naše tri najljubše ljubljanske kavarne, ki smo jih ujele v objektiv Samsung Galaxy Z Flip5 telefona. #cosmopolitan #cosmosi #samsung #samsunggalaxyzflip5 ♬ Calm background music with acoustic guitar and saxophone(1288148) - ame

Pridruži se Flip strani!

Kaj, če bi bil telefon tvoja podaljšana roka? Idealno ujemanje – tako v življenju kot v tvojem žepu. Sijajni zunanji zaslon, ki ga lahko prilagodiš. Kamera, ki snema selfije pod zahtevnimi koti. In baterija, ki sledi tvojim potrebam.

Več o telefonu si oglej tukaj.

Posebna ponudba

Si študentka in bi rada preizkusila nove Samsung naprave? Prijavi se na 7 dni brezplačne uporabe enega izmed neustavljivih pametnih telefonov, kot je Galaxy Z Flip5. Ta edinstvena priložnost ti omogoča, da svoj vsakdan izkusiš na povsem nov način. 

Poleg izbranih pametnih telefonov imaš enkratno priložnost preizkusiti tudi novo Galaxy Watch6 in skozi sinergijo teh dveh naprav odkriti svojo dnevno rutino na povsem novo. Cool pametni telefoni in nepogrešljivi dodatki te čakajo, pot do njih pa je izjemno preprosta. Ne zamudi te priložnosti za raziskovanje najnovejše Samsung tehnologije! 

Prijavi se tukaj.