To so darila za VALENTINOVO, ki bodo navdušila (zanjo in zanj!)

Ne glede na to, ali si samska ali v zvezi, valentinovo je čudovita priložnost, da pokažeš fantu, punci, prijateljici ali sama sebi, kako močna je tvoja ljubezen.

To so darila za VALENTINOVO, ki bodo navdušila (zanjo in zanj!) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
1. 2. 2021 | Promocijsko sporočilo

Tisti, ki 14. februarja radi izrazijo svojo naklonjenost, običajno ne postavljajo omejitev svoji domišljiji in poskušajo uživati v tem dnevu v polni meri, zato imajo nanj lepe spomine v naslednjih tednih, mesecih ali celo letih. Z romantičnimi Dedolesovimi izdelki je lahko dan zaljubljencev zate še bolj poseben. 

Valentinove nogavice za srečnejši dan 

Ljubezen živi v vsakem izmed nas in Valentinovo je pravi čas, da jo izrazimo še bolj kot običajno. Ljubezen lahko širiš kjerkoli in kadarkoli s pomočjo čudovitih veselih nogavic z motivom srca, ki so bile ustvarjene prav za zaljubljence, ki želijo deliti ljubezen z ljudmi okoli sebe. 

Romantične duše lahko vedno izbirate med klasičnimi nogavicami in veselimi skritimi nizkimi nogavicami. 

Ujemajoče se spodnje perilo za tiste, ki so bili ustvarjeni drug za drugega 

Če te skrbi, kako presenetiti svojo ljubezen na ustvarjalen način, ji podari izvirne Dedolesove izdelke s prikupnim potiskom srca. Tako moški kot ženske bodo zagotovo našli tisto, kar iščejo. 

Romantičen potisk src ne manjka niti na spodnjem perilu. Moški lahko izbirate med moškimi boksaricami ali širokimi boksaricami. Ženskam lahko dan polepšajo ženske hlačke ali, tako kot moškim, udobne široke boksarice. Par lahko te kose obleče v posteljo ali nosi kot udobna oblačila doma.

Tiste ženske, ki jim je udobje na prvem mestu, boste zagotovo uživale v nošenju veselega modrčka s potiskom srca. Moderni modrčki so odlični za telovadbo, a tudi za vsak dan, saj so iz kakovostnega bombaža, primernega tudi za najbolj občutljivo kožo. 

Lepi trenutki, ki jih preživita skupaj, tudi ko samo ležita na kavču, bodo dvakrat bolj čarobni, če nosita ujemajoče se Dedolesove kose. 

Darilna škatla za srčke 

Če se vedno mučiš, kako lepo zaviti darilo, obstaja preprosta rešitev. Preseneti svojega partnerja z darilno škatlo, polno ljubezni, ki ni samo ljubkega videza, temveč tudi skriva posebno vsebino. Vsebuje dva para nogavic s potiskom src v rdečih in modrih barvnih odtenkih. To so nogavice, ki jim ni para.  

Varni in zaljubljeni  

Če želiš svojo ljubezen presenetiti s praktičnim darilom, s katerim zaščitiš zdravje, hkrati pa izraziš svojo ljubezen, posezi za protibakterijsko zaščitno masko z motivom srca. Nedvomno bo poskrbela za povsem novo dimenzijo vsake kombinacije. 

Preden se maske dotakneš, si ne pozabi temeljito umiti rok z milom in vodo. Masko si namesti čez nos in usta, nato si elastična trakova pritrdi okoli ušes. Prepričaj se, da v celoti prekriješ nos in usta ter da spodnji del potegneš čez brado. Če je maska pretesna ali preohlapna, za ustrezno dolžino elastik uporabi vrvico za nastavitev dolžine. 

Več Dedolesovih izdelkov lahko najdeš na www.dedoles.si.