To so 3 stvari, ki jih lahko s prijateljico počneta v ALEJI (in niso nakupovanje!)

Tole je popolna ideja za druženje s prijateljico, zmenek ali večer z družino!

To so 3 stvari, ki jih lahko s prijateljico počneta v ALEJI (in niso nakupovanje!) (foto: Foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Foto: Aleksandra Saša Prelesnik
6. 1. 2022 | Promocijsko sporočilo

Želiš doživeti pravljično in nepozabno praznično vzdušje? Ne rabiš daleč, saj te v ljubljanskem nakupovalnem središču ALEJA čakajo čarobne lučke in številne aktivnosti, ki bodo navdušile najmlajše in malce starejše.

Čarobno vzdušje pa je navdušilo tudi uredništvo Cosmopolitana!

December prinaša mnogo radosti, zabave, predvsem pa čarobnih trenutkov z ljudmi, ki jih imamo radi. Preden pa se posvetimo svojim partnerjem in družinam, pa smo si Cosmo punce vzele čas za skupno zabavo v ALEJI.

Preveri, kako smo se imele in kaj vse lahko počneš v ALEJI:

Veš, da lahko tam počneš veliko več kot le nakupuješ?

#1 PRAZNIČNA POŠTA

V ALEJI so pripravili prav posebne praznične voščilnice, ki jih lahko preko praznične pošte brezplačno pošlješ svojim najbližjim. No, ali pa Božičku. 😉

#2 DRSANJE

Cel december pa vse do konca februarja lahko drsaš na strehi ALEJE, na površini več kot 750 m2. Središče je res zasvetilo v vsem svojem sijaju, saj imajo skupaj kar 300.000 prazničnih lučk. Pripravili so še bogato zunanjo in notranjo dekoracijo, ki jo prijetno zaokrožuje tudi božično-novoletni sejem. 

Drsališče je odprto vsak dan, lahko pa si izposodiš tudi drsalke in pingvinčke za pomoč pri drsanju. Pravijo, da so za najmlajše, navdušili pa so tudi velik del Cosmo deklet (predvsem tistih, ki so bile večino časa na zadnji plati).

#3 KULINARIKA

ALEJA SKY je posebna tudi zaradi svoje kulinarike. Tukaj lahko doživiš okuse s celega sveta - od slovenske, kitajske, mehiške pa vse do italijanske kuhinje, ki jo  dopolnjujejo ponudniki hitre prehrane in prigrizkov.

Na enem mestu tako lahko vsak najde nekaj zase in uživa v najljubših okusih - ali odkriva popolnoma nove.

Več informacij o aktivnostih in dogajanju v ALEJI preveri na aleja.si.

Foto: Aleksandra Saša Prelesnik