To, kar najprej vidiš na tej fotografiji, razkriva tvojo pravo osebnost

Že samo en hiter (p)ogled lahko razkrije marsikaj ...

To, kar najprej vidiš na tej fotografiji, razkriva tvojo pravo osebnost (foto: Pinterest) Pinterest
5. 9. 2018

Verjetno si že kdaj v kakšni reviji, na spletu ali pa kje drugje rešila test osebnosti, ki je pokazal, kakšna oseba si v resnici. No, v množici vseh smo pred kratkim naleteli na enega bolj zanimivih, ki nam kar ni dal miru, zato ga delimo tudi s teboj.

Osebnostni testi na osnovi relacijskih teorij naj bi natančno napovedali tip tvoje osebnosti in lastnosti, ki temeljijo na tvojem odnosu do raznih podob (slik), ki so združene v eno.

Kar pomeni, da podoba, ki jo najprej vidiš, razkriva ključne vidike tvoje osebnosti, ki te delajo točno takšno, kot si.

Za začetek poglej to fotografijo:

Takoj, ko zagledaš prvo podobo, jo poišči spodaj in preberi, kaj ta pove o tebi.

Konj oziroma žrebe

Konji na splošno, še posebej pa žrebeta, predstavljajo poganjajočo življenjsko silo, ki te potiska naprej, da slediš svoji strasti. Prav tako so znamenje osebe, ki je zmožna vzdrževati ravnovesje med sledenjem svoji instinktivni naravi in družbeno ustreznim obnašanjem.

Poleg tega tudi tisti, ki najprej zagledajo žrebe, bolj verjetno poosebljajo močno seksualno energijo in ljubezen do navdušenja nad raznimi stvarmi.

Kokoš (petelin)

Če si najprej opazila kokoš (oziroma v izvirniku petelina), si oseba, ki rada navdušeno pokaže svojo veličastnost v največji meri. A ne zamenjaj tega z mnenjem, da si domišljava. S tem, ko so petelini vsako jutro pokazali svojo zanesljivost, so na Kitajskem stoletja veljali za utelešenje petih vrlin – civilne odgovornosti, zakonske zvestobe, poguma, dobrote in samozavesti.

Morda veljaš za glasno, ampak se ta tvoja lastnost še kako obrestuje, saj imaš ogromno za ponuditi.

Rak

Glede prisotnosti raka se govori, da je njegov namen, da nas opomni na mnoge stvari: 1. ni nujno, da do cilja vodi direktna pot, včasih moramo biti pripravljeni, da stopimo na stransko in stvari pogledamo z druge perspektive, 2. skupnost je nujna za rast, hkrati pa potrebujemo tudi čas zase, v osami in 3. vedeti moramo, kdaj se premakniti (narediti korak naprej) in kdaj se umakniti.

Če si najprej videla raka, si najverjetneje sramežljiva in zelo občutljiva oseba, prav tako pa rada odkrivaš nove stvari in svoj čas v osami pametno porabiš tako v svojo korist kot v korist drugih.

Bogomoljka

Tisti, ki najprej vidijo bogomoljko, imajo globoko v sebi zasidrano potrebo po miru, tišini in umirjenosti. To so tisti ljudje, ki jih obremenjujeta kaos in glasnost, ki prihaja iz njihove zunanjosti, zato nimajo izbire, kot da se naučijo to zunanjost "ugasniti", da se lahko vrnejo k svoji modri notranji resnici.

Si oseba, ki ima tako moč kot motivacijo, da se nauči, kako si vzeti čas zase z namenom, da bi živela tako, kot je zate najboljše. In čeprav je malo verjetno, da boš naredila kakšen pomemben, skrbno premišljen korak v življenju, si prav tako pametna in ravnaš dovolj premišljeno, da sprejmeš hitre odločitve, če je to potrebno.

Volk

Volk se nam pokaže takrat, ko nas želi opomniti, da kljub temu da smo civilizirana bitja, moramo občasno pokazati tudi svoj notranji divji duh. Če si videla volka, si zelo organizirana in razumeš ravnovesje med harmonijo in disciplino.

V najboljšem primeru te tvoja sposobnost, da zaupaš svojemu ostremu pogledu, naredi zmožno oblikovanja hitrih in močnih čustvenih navez. Si zelo inteligentna in vzdržuješ zvesto mrežo prijateljev in družinskih članov.

V najslabšem primeru pa lahko postaneš toga in tekmovalna zaradi svoje močne potrebe bo strukturi in mejah.

Pes

Če si videla psa, si najverjetneje potrebovala opozorilo, da naj boš prijazna, zvesta in resnična do same sebe. Morda si pred časom zanemarila dejstvo, da moraš svojo vrednost ceniti s samospoštovanjem. Imaš ogromen duh in si zmožna ljubezni, zaradi česar drugi s težavo zlomijo tvoj duh.

Poleg tega rada ustrežeš drugim. Ljubeča, nežna in zaščitniška kvaliteta kar sije iz vsega, kar govoriš in počneš.

Orel

Oseba, ki najprej zagleda orla, potrebuje ponovno vzpostavitev povezave s svojo duhovno potjo. Uglasiti se moraš s sporočili svojega srca, zato da se lahko odpraviš proti svojemu namenu.

Ko se uglasiš z orlom v sebi, se vzpostavi ravnovesje v vseh dimenzijah tega sveta. Si svobodna. Stoj odločno na trdnih tleh in dovolj blizu vodi, da ostaneš negovana. Imaš vse, kar je potrebno za notranjo rast, medtem ko trdno stojiš na realnih tleh življenja.

Metulj

Ljudje, ki vidijo metulja, so tisti z darom za sprejemanje spremembe, skozi katero postanejo boljši. Stvari sprejemaš tako hitro, kot prihajajo, in se hitro prebiješ skozi vse, kar ti pride na pot.

Prav tako imaš zelo čustveno plat in že najmanjša sprememba v okolici te lahko razburi. Tvoja lepota jasno sije v vsakem trenutku in vsakomur, ki je dovolj srečen, da te sreča, prineseš veselje.

Grlica

Grlica je večni simbol miru, kar pomeni, da če si najprej zagledala to veličastno ptico, se dobro zavedaš, da je včasih najboljši način za doseganje tistega, kar želiš, da odpreš krila in se predaš zavedanju, da te bo veter ponesel domov – vse dokler imaš pogum, da narediš začetni korak.

Ljudje, ki najprej zagledajo grlico, so eni najbolj nežnih in radodarnih ljudi na svetu. Posedujejo kvaliteto nedolžnosti, ki pritegne mnoge – včasih še preveč. Zato moraš biti pazljiva, da s svojo radodarnostjo ne boš drugim sporočala, da te lahko na kakršen koli način izkoristijo.

Vir: yourtango.com

Fotografije: Pinterest

Preberi še: 6 'fuj' stvari, ki so v resnici dobre za tvoje zdravje

Priporočamo tudi: Preveri, kaj tvoja najljubša barva pove o tvojem značaju

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri