To je valentinov KONCERT, ki ga ne smeš zamuditi! 😍

Tudi ti že pogrešaš dogodke, druženja, koncerte? Na valentinovo, 14. februarja, se ga lahko udeležiš na malce drugačen način, kot smo vajeni!

To je valentinov KONCERT, ki ga ne smeš zamuditi! 😍 (foto: Žan Serčič) Žan Serčič
3. 2. 2021 | Promocijsko sporočilo

Na dan zaljubljencev - valentinovo, 14. 2. 2021, Žan Serčič z izbranimi gosti prireja spletni koncert na gradu Štatenberg

Obeta se intimni koncert, na katerem ne bo manjkalo odlične romantične glasbe - in to kar v udobju tvojega naslonjača!

Dogodek, namenjen tako mladim ljubiteljem odlične glasbe kakor mladim po srcu, bo zagotovo zadovoljil prav vsakogar in ga ne gre zamuditi. Želiš tudi ti doživeti enega bolj romantičnih koncertov v letošnjem letu? 

Mlad glasbenik, producent in tekstopisec Žan Serčič bo s prijatelji nastopil v edinstvenem ambientu gradu Štatenberg. K sodelovanju je povabil glasbenike, s katerimi sodeluje že vrsto let. Med njimi lahko najdemo Anabel, ki je postala slovenski javnosti poznana s pesmijo “Ob kavi”; Gaja Prestor, med njene najbolj znane skladbe spadajo Lepši svet, Ona, Decembra, Najino nebo, Le tebe rabim in Verjamem vase; Anže Langus Petrovič - Dagi, vsestranski glasbenik, bas kitarist, aranžer, producent in besedilopisec, ki je letos pričel svojo samostojno kariero; Žiga Jan znan po prvencu Poln strahu; Karra, ki je v jeseni izdala hit Daleč od Oči; vsem dobro znane punce iz skupine BEPOP, ki so zaznamovale minulo leto z Žanovim hitom Daj se nasmej; Onelike, katere član skupine je Franko Bajc in drugi.

Štajerski glasbenik, ki je letos izdal svoj drugi studijski album, je v svoji uspešni karieri nanizal številne uspešnice, kot sta Snežinka, Letim in sodeloval tudi z velikimi imeni na slovenski glasbeni sceni - Jan Plestenjak, Emkej, Jani Hace (Siddharta), Denis Horvat (Hamo & Tribute to love), Eva Boto in drugi.  

Po zatišju koncertov so se mladi glasbeniki odločili, da zate pripravijo nekaj posebnega, romantičnega in edinstvenega. Glasbeniki bodo nastopili v Gradu Štatenberg, ki bo poskrbel za romantičen ambient. 

Ne zamudi tega romantičnega koncerta in preživi dan zaljubljencev ob odlični glasbi s tvojim dragim (ali prijateljicami😉).

Vstopnice so na voljo na spletni strani valentinovkoncert.si.