To je pametni telefon, s katerim boš naredila zares PROFESIONALNE fotke!

Samsung Galaxy S pametni telefoni že od nekdaj slovijo po odličnih zaslonih in kamerah, zato je novi Galaxy S21 pametni telefon nedvomno pritegnil pozornost uporabnikov s svojimi  impresivnimi novimi zmogljivostmi. Ključna lastnost, ki Galaxy S21 Ultra pametni telefon ločuje od drugih, je nedvomno najnaprednejša umetna inteligenca.

To je pametni telefon, s katerim boš naredila zares PROFESIONALNE fotke! (foto: https://www.instagram.com/maminaoff/) https://www.instagram.com/maminaoff/
24. 2. 2021 | Promocijsko sporočilo

Samsung Galaxy S21 Ultra vključuje tudi vrsto inovativnih profesionalnih orodij, kot so Portretni način, izboljševanje fotografij z umetno inteligenco in 8K ločljivost pri videoposnetkih. V kombinaciji z osupljivimi kamerami naslednje generacije boš z lahkoto ustvarjala prava umetniška dela in snemala videoposnetke na hollywoodskem nivoju.

Z Galaxy S21 Ultra pametnim telefonom boš lahko iz vsakega trenutka tvojega vsakdana naredila prav posebno zgodbo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by neja jesenko▪slovenia (@nejajesenko)

Selfiji brez primere

Moramo si priznati - vse naredimo en kup selfijev, preden izberemo tistega ta pravega, kajne? To bo postalo preteklost z novim Galaxy S21 Ultra pametnim telefonom, ki nudi sprednjo kamero s 40 milijoni svetlobnih pik in umetno inteligenco, ki ti bo vedno pomagala zajeti najboljše fotografije.

Optimizacija selfijev na Galaxy S21 Ultra pametnem telefonu  je sestavljena iz dveh preprostih, a pomembnih korakov. V prvem koraku sprednja kamera, ki vključuje umetno inteligenco, prepozna obraze, segmentira podrobnosti na fotografiji in v hipu ustvari naravne izboljšave. V drugem koraku umetna inteligenca poudari lastnosti obraza, kot so oči, koža in lasje, ter ustvari ravnovesje, ki ustreza okolju, v katerem se nahajaš - tako bodo tvoji selfiji videti povsem naravno in brez vtisa pretiranega urejanja ali truda.

Videoportreti

Samsung Galaxy S21 Ultra vključuje kar štiri glavne kamere, vključno z ultraširokokotno kamero z 12 milijoni svetlobnih pik, širokokotno kamero s 108 milijoni svetlobnih pik in dvema telefoto kamerama z 10 milijoni svetlobnih pik. S takšnim naborom kamer so popolni portreti več kot zagotovljeni.

Za razliko od selfijev ta možnost deluje v petih korakih, pri čemer umetna inteligenca prepozna in segmentira obraze ter jih loči od ozadja. Nato se ustvari mat zemljevid, ki z uporabo umetne inteligence poudari podrobnosti na laseh in obrazu, hkrati pa oceni globino ozadja, tako da je vsak portret popoln po vseh kriterijih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela (@maminaoff)

Poezija v gibanju

Rada snemaš posebne trenutke, kot je uživanje na morju, igranje s hišnimi ljubljenčki ali zabava s prijatelji? Sedaj lahko vse to snemaš v 8K ločljivosti in svoje življenje ovekovečiš kot hollywoodski film, pri katerem si ti v glavni vlogi.

Videoposnetki bodo izjemni, posnela boš lahko tudi prizore nočnega neba in zvezd, ki jih boš lahko približala s 100-kratno povečavo. Če si nočna ptica, bo nedvomno tvoj najljubši način Nočni način, s katerim boš lahko zajela žive barve, ne glede na to, kako temno je zunaj.

Za več informacij o tem izjemnem pametnem telefonu obišči www.samsung.com.

Izkoristi tudi nov Samsung program zvestobe v Samsung Members aplikaciji, ki vključuje številne odlične popuste, ponudbe in presenečenja. Prednosti Samsung programa zvestobe niso omejene s številom uporab - uporabniki vrhunskih Samsung naprav, kot je tudi Galaxy S21 Ultra, lahko v ugodnostih uživajo do dve leti po aktivaciji računa. Za več informacij klikni tukaj.