TO je novi telefon, ki ga uporabljajo vsa KUL DEKLETA (za ustvarjanje TOP fotk 😍)

Vrhunska kamera, zmogljiv procesor in dolgotrajna baterija - to so lastnosti nove Xiaomi serije telefonov Mi 10T, ki je pravkar prišla v Slovenijo. Navdušila bo tudi tebe! 

TO je novi telefon, ki ga uporabljajo vsa KUL DEKLETA (za ustvarjanje TOP fotk 😍) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 10. 2020 | Promocijsko sporočilo

Svetovni tehnološki velikan Xiaomi predstavlja serijo Mi 10T, katere trio Mi 10T Pro, Mi 10T in Mi 10T Lite ustvarjalnost uporabe telefonov dviguje na novo raven.

Slogan te močne trojice nosi ime "Power Your Creativity", saj bodo nove naprave z vrhunskimi funkcijami zagotovo okrepile tvojo ustvarjalnost.

Glavni model Mi 10T Pro je opremljen s specifikacijami, ki se ne morejo primerjati z nobenim pametnim telefonom v svojem razredu. Mi 10T še naprej premika meje in zagotavlja vrhunsko izkušnjo za vse - od profesionalnih uporabnikov do navdušencev predvajanja (streaminga) in strastnih igralcev iger, medtem ko Mi 10T Lite prinaša 5G in neprekosljivo uporabniško izkušnjo.

Živjo, hude Instagram fotke!

Mi 10T Pro odlikuje ultra-ločljiva kamera s podporo za OIS in 8K video z impresivno 108 MP glavno kamero, medtem ko sta Mi 10T Pro in Mi 10T opremljena s trojno kamero - poleg glavne kamere jo sestavljata še 13 MP ultra široka kamera in 5MP makro kamera, spredaj pa jo odlikuje še 20 MP selfi kamera.

Nove dinamične programske funkcije za fotografiranje bodo navdušile vse Instagram uporabnice. Šest samostojnih načinov namreč omogoča uporabnikom zajemanje umetniških posnetkov, od načina Moving crowd, ki se osredotoči na neaktiven objekt, hkrati pa zamegli dinamično okolje, do Star trails, ki ustvarja učinek zvezdnatega neba, do načina Photo Clones, ki fotografijo zajame na štiri različne načine.

Poleg tega so na voljo trije novi filtri za fotografije - Cyberpunk, Gold Vibration in Black ice, ki pomagajo pričarati oziroma ustvariti želeno razpoloženje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xiaomi Global (@xiaomi.global) on

Adijo, težave s prazno baterijo!

Mi 10T Pro in Mi 10T sta opremljena z enim najboljših ravnih zaslonov, ki so danes na voljo v katerem koli pametnem telefonu, s hitrostjo osveževanja kar 144 Hz. Poleg tega pa zaslon AdaptiveSync zagotavlja nemoteno izkušnjo in optimalno porabo baterije. Zahvaljujoč Motion Estimation in Motion Compensation tehnologiji (MEMC) Mi 10T Pro in Mi 10T lahko naložita več sličic, da je video posnetek bolj prijeten za gledanje. 

Zahvaljujoč tehnologiji za optimizacijo napajanja baterij pametni telefoni Xiaomi sprostijo več energije za daljšo življenjsko dobo baterije, kadar je potrebna hitra poraba energije pa sta tu še tehnologija Middle Middle Tab in izjemno hitri 33-voltni žični polnilnik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xiaomi Slovenija (@xiaomi.slovenija) on

Fotografije: promocijsko gradivo in profimedia