Je kdo rekel #roadtrip? 🤩 TO je aplikacija, ki ti bo olajšala VSE izlete!

EasyPark je mobilna aplikacija za plačevanje parkirnine, ki navdušuje po 3200 mestih in kar 25 državah širom Evrope, v mnogih izmed njih je dobila tudi naziv »najboljša aplikacija za parkiranje«. 

Je kdo rekel #roadtrip? 🤩 TO je aplikacija, ki ti bo olajšala VSE izlete! (foto: Foto: Nike Koležnik) Foto: Nike Koležnik
7. 7. 2021 | Promocijsko sporočilo

Si jo že preizkusila?

Vse, kar potrebuješ, je mobilni telefon, na katerega si namestiš mobilno aplikacijo EasyPark, ob registraciji pa vneseš podatke bančne kartice ter registrsko številko avtomobila.

V mestu, kjer je možno mobilno plačevanje parkirnine z aplikacijo EasyPark, se ti bodo na zaslonu izrisala parkirišča, ti pa si izbereš tisto, ki je najbližje tvojemu cilju. Ko parkiraš, preveri kodo parkirišča, da si na pravem parkirišču (EasyPark ima prepoznavno roza – vijolično barvo, tako da info točko takoj opaziš), označiš, kako dolgo želiš parkirati, in to je vse!

Dnevi iskanja parkomata, kovancev in bojazni, da bi dobili kazen zaradi neplačane parkirnine so končani.

Če si se uštela pri urah, lahko parkirnino namreč kadarkoli in od koderkoli tudi podaljšaš, prednost aplikacije pa je tudi možnost kratkotrajnega parkiranja. Tako za hiter, nekajminutni opravek, ne boš plačevala cele ure.

V aplikaciji si lahko nastaviš tudi sms opozorilo, da te 15 minut pred iztekom parkirnega časa aplikacija sama obvesti, in parkirni čas na daljavo podaljšaš.

Urednica ELLE Instagrama, Katarina Mljač, je aplikacijo EasyPark zapeljala na testno vožnjo in ob tem povedala:

"Ime EasyPark popolnoma upraviči ime aplikacije - iskanje parkirnega prostora in samo parkiranje sta preprosta, prav tako pa mi je všeč enostavno podaljšanje parkiranja na daljavo. Tako lahko vsak sestanek, kava ob morju ali izlet s prijateljicami traja še malce dlje, brez da bi me skrbelo za neplačano parkirnino."

Kje po Sloveniji lahko parkiraš?

Čakajo te Maribor, Bled, Piran, Portorož, Fiesa, Lucija, Strunjan, Seča, Izola, Sežana, Škofja Loka, Slovenj Gradec, Ptuj, Kranjska Gora, Kobarid, Komen, Grosuplje, Tolmin, Bovec, Tržič, Železniki, Novo mesto, Koper, Ankaran, Hrvatini, Bertoki, Črni Kal, Ig, Štanjel, Velenje, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica in Kranj. 

Aplikacija po celem svetu omogoča tako plačevanje parkirnine kot polnjenje električnega vozila brez uporabe pametnega telefona ali denarnice (le vključen prenos podatkov). Za čim bolj enostaven načina parkiranja v garažnih hišah po Sloveniji pa si pred prvim vstopom v garažno hišo v mobilni aplikaciji EasyPark vklopiš funkcijo CameraPark, ki bo vse naredila namesto tebe. Najprej lahko to novost preizkusiš v mariborski garažni hiši City Parking.

Povabi prijateljico!

Deli svojo EasyPark povezavo s prijateljem in ob registraciji bo ta dobil 2 EUR za parkiranje, ko prvič parkira, pa ti dobiš 1 EUR.

Omenjeno mobilno aplikacijo toplo pozdravljajo tudi invalidi oz. ljudje s posebnimi potrebami, saj ti v nobenem primeru ni treba zapustiti vozila niti ne potrebuješ parkirnega listka.

Poišči in parkiraj z EasyPark.

Foto: Nike Koležnik