Tin Vodopivec s solo šovom 360 stopinj tudi v Ljubljani

Po številnih nastopih v Londonu, Zagrebu, Beogradu, Skopju in Budimpešti prihaja Tin Vodopivec s svojim solo šovom 360 stopinj tudi v Ljubljano.

4. 10. 2011 | Promocijsko sporočilo

Odlična priložnost za vse tiste, ki Tina še niste videle v živo, saj bo predstavil nekaj svojih najbolj udarnih šal iz preteklega obdobja, temu dodal kup novih in pokomentiral aktualne dogodke.

Do danes nanizal že 550 nastopov

Potem ko je leta 2006 s svojim prvim nastopom stopil v še neraziskan svet stand-up komedije, je od tedaj zbral že več kot 550 nastopov, tako pri nas, kot v tujini.

Leta 2010 je debitiral na angleških tleh in od tedaj vse bolj uspešno prodira tudi na neizprosen trg Velike Britanije, kjer si je že prislužil vabilo za nastop v enem najbolj prestižnih klubov komedije na svetu - londonskem Comedy Storu, v tekmovalnem večeru v klubu Cavendish Arms v Londonu pa se je celo okitil z zmagovalno lovoriko. Tin je soustanovitelj festivala Panč, redno pa nastopa po klubih, teatrih in raznoraznih dogodkih po Sloveniji, med drugim je na koncertu v Hali Tivoli ogreval občinstvo za latinskega šarmerja Julia Iglesiasa.

Je reden gost večerov komedije na Hrvaškem in v Srbiji.

Letos je s svojim nastopom na Viktorjih navdušil zbrano občinstvo Cankarjevega doma - ti so uživali v njegovih vragolijah v času televizijskih oglasov, videli pa smo ga tudi v vlogi voditelja letošnjega tekmovanja Miss Slovenije.

Vabljena si torej na simpatično bizarni - nepredvidljivo spontani - norčavi in nezateženi večer komedije ;)

Kje in kdaj?

Tin Vodopivec - 360°, 15. in 16. november 2011 - ob 20. uri, Štihova dvorana, Cankarjev dom Ljubljana.

Naj te prepričajo:

  • "Njegov stil najbolj spomni na Seinfelda." (Mladina)
  • "Šarmantni Vodopivec je imel najbolj originalen material, s številnimi prebrisanimi obzervacijami"  (Chortle, UK Comedy Guide)
  • "S svojimi obzervacijami je zadel v polno" (Venue, UK)
  • "Odličen v večih pogledih in vse to v svojem drugem jeziku. Amazing!" (Birmingham comedy club)


Več informacij tudi na na www.tinvodopivec.com.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri