Telekom Slovenije je predstavil glasbeno storitev Deezer

Glasba v nas sprošča mnogo občutij in čustev, zato je v vsakodnevem življenju skorajda nepogrešljiva. Zapleši v ritmih preko 30 milijonov skladb vseh zvrsti najpopularnejših tujih, pa tudi slovenskih izvajalcev, ki jih ponuja nova glasbena storitev Telekom Slovenije Deezer.

Telekom Slovenije je predstavil glasbeno storitev Deezer (foto: Deezer) Deezer
13. 5. 2014

Če si naročnica storitev Mobitel in SiOL bo zate Deezer, ki ti omogoča poslušanje glasbe na mobitelu, tablici, prek računalnika, v okviru ponudbe SiOL TV ter prek sistemov z Bluetooth in zvočno povezavo v vozilih, do konca maja brezplačen. Kako do brezplačne storitve? Za aktivacijo 15-dnevnega preizkusnega obdobja pošlji SMS z vsebino DEEZER na 1918, prvim 5.000 naročnikom pa bo Telekom Slovenije brezplačno testno uporabo storitve omogočil do konca maja. Deezer uporabnikom omogoča tudi prenos glasbenih datotek na mobilni telefon ali tablico ter tako poslušanje skladb tudi takrat, ko uporabnik ni povezan z internetom.

Vsak naročnik lahko z enim računom storitev Deezer uporablja prek več različnih naprav, si ustvari lastne knjižnice pesmi, sočasno ogleduje besedila pesmi, spremlja glasbene lestvice, na voljo pa so mu tudi glasbena priporočila ter predstavitve glasbenih novosti. Telekom Slovenije vsem naročnikom storitev Mobitel, ki bodo preizkusili storitev Deezer, zagotavlja brezplačni prenos podatkov skladb v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Telekom Slovenije storitev Deezer naročnikom ponuja v treh paketih. Popolnoma nov je paket Mobitel Deezer Neomejeni, ki za 26 evrov na mesec naročnikom omogoča neomejene klice in sporočila SMS/MMS v vsa omrežja, 1 GB prenosa podatkov in brezplačni prenos podatkov iz Deezerja. Storitev Deezer bo vključena tudi v obstoječa paketa Džabest 3000 in Džabest 3000 za zmeri (z novim imenom Džabest 3000 Deezer in Džabest 3000 Deezer za zmeri), naročnikom pa bo na voljo tudi samostojna Opcija Deezer. To pomeni, da si lahko naročniki storitev Mobitel in SiOL Deezer za 6,90 evra na mesec dokupijo k obstoječemu naročniškemu paketu.

Več informacij o ponudbi si poglej na www.telekom.si/deezer.

Deezer