Tek v petkah to soboto!

Ne pozabi! Sobota, 22. september, je že tu. Bodi ena od sto dovolj pogumnih, da se točno ob 11. uri zapodi v svojih najljubših čevljih z visoko peto proti glavni nagradi 1000 evrov!

21. 9. 2007

Da ne boš tik pred zdajci nervozno iskala odgovore na vprašanja kje, kdaj in kako, bomo na tem mestu še enkrat obnovili ključne informacije:

Tek za 1000 evrov

Teklo bo lahko le sto deklet, zato v soboto z odhodom od doma ne odlašaj predolgo. S prijavnico za cosmov Tek v petkah, ki jo dobiš tukaj, se lahko pojaviš na prireditvenem prostoru pri Robovem vodnjaku v Stari Ljubljani že enkrat po 9. uri.

To moraš vedeti: Poleg izpolnjene prijavnice imej v svoji culici tudi svoj glavni tekmovalni rekvizit, to so: čevlji s petko, ki ne smejo biti nižje od osmih in širše od dveh centimetrov, kar bo posebna komisija na licu mesta tudi preverjala. Več o dogodku si lahko prebereš tudi tukaj.

Nagraden je tudi foto natečaj

Če ne boš tekla, pa s seboj vzemi vsaj fotoaparat. Tudi to se ti bo izplačalo! Tri najboljše od množice tam posnetih fotografij bomo namreč nagradili s celoletno naročnino na eno od revij Adriamedie Ljubljana, med vsemi poslanimi fotografijami pa bomo izžrebali še deset srečnic in srečnežev, od katerih jih bo polovica dobila cosmo torbe, druga peterica pa cosmo brisače.

To moraš vedeti: Najboljšo fotografijo, ki jih boš posnela v soboto, boš lahko že naslednji dan, v nedeljo, 23. septembra, poslala – skupaj s svojimi podatki - na elektronski naslov: zabava@adriamedia.si, na tvojo fotografijo pa bomo čakali še vse do petka, 28. septembra.

Ne spreglej:

Poslane fotografije bomo nato razporedili v skupine, jih objavili na spletu, kjer se bodo po poti spletnega glasovanja potegovale za vstop v finalni del izbora. V finalu bo o zmagovalni fotografiji odločil najvišji odstotek prejetih glasov. Več o tem si lahko prebereš tudi tukaj!