Tečemo skupaj: Priprave na 6. dm tek ze ženske!

Če rada tečeš ali pa si si celo zadala, da boš letos začela zares zares, se lahko pridružiš skupini Tečemo skupaj, ki se bo v aprilu pričela pospešeno pripravljati tudi na tradicionalni 6. dm tek za ženske!

15. 3. 2011

Na spletnem portalu Tečemo skupaj, ki se akciji dm teka za ženske ponovno pridružujejo kot medijski sponzor, so prepričani, da 'čeprav je tek individualna športna panoga, to še ne pomeni, da ni tudi družabna'.

In ker so v to prepričani, se trudijo združevati prijetno s koristnim in iz leta v leto vse številčneje trenirajo skupaj!

6. dm tek za ženske!

Letošnji, zapovrstjo že šesti dm tek za ženske, se je v športni koledar zapisal pod:

  • 4. junij 2011!

... z opombo: v Parku Tivoli!

Tudi letos bodo v Ljubljani, Mariboru, Celju in Kranju potekale tudi brezplačne tekaške priprave pod vodstvom izkušenih inštruktorjev. Vse, ki bodo na brezplačnih pripravah sodelovale, pa bodo še dodatno nagrajene!

Skupina Tečemo skupaj! se bo dobivala vsak četrtek ob 17.30 uri v Ljubljani, Mariboru, Celju in Kranju. Pri pripravah pa jim bodo v izdatno pomoč osebni trenerji in slovenski športniki, nekaj presenečenj pa bodo pripravili tudi sponzorji.

 

Letošnja novost!

Pripravljalna skupina Jasne Zagrajšek!

Letos bo posebno pripravljalno skupino v Ljubljani vodila tudi osebna trenerka Jasna Zagrajšek, ki je - mimogrede - tudi lanska zmagovalka dm teka za ženske.

Skupina Jasne Zagrajšek bo štela deset žensk s kar najbolj različnimi življenjskimi zgodbami.

Izbranke bodo trenirale ob petkih, vse bodo prejele brezplačno štartnino, zagotovo pa jih čaka še kakšno presenečenje.

Če se želiš uvrstiti v pripravljalno skupino Jasne Zagrajšek, pošlji svoje podatke (ime in priimek, naslov, telefonsko številko, starost, višino in težo, poklic, podatek o tem, kako intenzivno (koliko krat + koliko časa) tečeš na teden in koliko km boš pretekle na 6. dm teku na:

Skupina, ki jo bodo medijsko spremljali tako na portalu Tečemo skupaj! kot tudi na spletni strani dm teka za ženske, bo izbrala Jasna.

Več o tem tudi tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri