Tako unikatne BOŽIČNE dekoracije (iz NARAVNIH materialov) so ustvarile vplivnice

Si že slišala za kampanjo Čarobnost praznikov izpod tvojih rok, katere cilj je spodbujati trajnost in zeleni način razmišljanja tudi med prazniki? Poglej si božične stvaritve vplivnic in ustvari še sama popolno edinstveno dekoracijo.

Tako unikatne BOŽIČNE dekoracije (iz NARAVNIH materialov) so ustvarile vplivnice (foto: JYSK) JYSK
2. 12. 2021 | Promocijsko sporočilo

Cilj kampanje, ki jo je na družbenih omrežjih sprožil JYSK, je spomniti ljudi, da je narava najboljši navdih za ustvarjanje in da je trajnost izbira – izbira za dobro planeta in človeštva, tudi med prazniki.

Naredi še ti svoj adventni venček

Akcijo so do zdaj že podprli številni vplivneži in posamezniki, ki so iz naravnih materialov sami sestavili in pripravili svojo najljubšo božično dekoracijo – adventni venček, svoje domiselne kreacije pa so objavili na družbenih omrežjih s ključnikom #JYSKCarobnostPraznikov.

Urška Oman, znana po tem, da obožuje interjer, DIY-projekte in suho cvetje, se je tega trajnostnega prazničnega izziva lotila z največjim zanosom in ustvarila tole vau stvaritev:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Urška Oman (@caricasveta.si)

Tudi Anja Gorjup, ki se v svojem vsakdanu posveča dekorju in ustvarjanju, je z veseljem poiskala navdih v naravi ter se lotila ustvarjanja najlepših božičnih spominov na svoj unikatni način. Oblikovala je adventni venček, ki si ga bo verjetno zapomnila za vse življenje, saj je čisto njen, narejen po njeni domišljiji, poleg tega je narejen z občutkom, da skrbimo za okolje, v katerem živimo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANJA G.🤍 (@anjagorjup)

 

JYSK-ova božična čarovnija

JYSK kot podjetje, ki vključuje okoljsko trajnost v vsa relevantna področja svojega delovanja, želi s to kampanjo torej sporočiti, da je narava vedno najboljši navdih in da so najlepši spomini tisti, v katere vložimo lasten trud in čas.

V JYSK-u pa boš tudi to sezono našla edinstveno božično ponudbo, ki ponuja nekaj za vsakogar – za tiste, ki uživajo v sijaju in razkošju, pa tudi za tiste, ki menijo, da je manj pravzaprav več, zato raje izberejo minimalizem in naravne tone.

Kampanja Čarobnost praznikov izpod tvojih rok spodbuja kombiniranje JYSK-ovih dekoracij, ki jih lahko tudi po končanih praznikih uporabiš doma, in naravnih materialov, kot so storži, želodi, mah in šipek, ki jih zlahka najdeš na sprehodu po svojem najljubšem gozdu. To je recept za edinstvene praznike v sproščenem danskem hygge stilu.