Tako boš prišla do cenejših kart za najbolj zaželeno komedijo pri nas v tem momentu!

Tudi ti že pogrešaš dogodke v živo, koncerte, druženja, predstave? Imamo rešitev!

Tako boš prišla do cenejših kart za najbolj zaželeno komedijo pri nas v tem momentu! (foto: Profimedia) Profimedia
16. 2. 2021 | Promocijsko sporočilo

Trenutna situacija nam onemogoča zabavo v živo, zato je spletna komedija prijetna in dobrodošla osvežitev karantenskih dni.
 
Na pobudo Lada Bizovičarja je SiTi Teater BTC pristopil k nastajanju prve slovenske digitalne komedije Optimisti, ki je ustvarjena prav za uprizoritve preko spleta. V njej te bosta poleg Lada v živo nasmejala tudi Janez Hočevar Rifle in Goran Hrvaćanin. 

In kaj je najbolj zanimivo? Gledalci lahko usmerjajo komedijo ter vplivajo na zgodbo s tem, da glasujejo in komentirajo v klepetalnici.

Optimisti - najboljša (in edina) homedija ta hip!

Predstava je navdušila že skoraj deset tisoč slovenskih gospodinjstev in nasmejala publiko od Ljubljane do Los Angelesa, saj so si komedijo ogledali tudi številni znani obrazi, med katerimi so tudi Nika Kljun, Gaja Prestor, Tjaša Kokalj Jerala, Nika Veger, Bepop ladies in drugi.

Navdušila je tudi naše uredništvo in prepričane smo, da si jo želiš ogledati tudi ti!

Poznamo trik, kako do cenejše (ali morda celo brezplačne) vstopnice!

Eden izmed pokroviteljev dogodka pa je tudi telekomunikacijsko podjetje Telemach, ki je že vrsto let najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji. Danes mu zaupa že več kot 600.000 mobilnih uporabnikov, njihova nenehna rast števila naročnikov pa je posledica vrhunskih, brezhibnih storitev ter nenehnih vlaganj in nadgradenj v infrastrukturo. 

Ob veliki prelomnici so v podjetju pripravili posebne ponudbe tako za obstoječe kot nove naročnike. Po zelo odmevni januarski premieri in še dveh ponovitvah bo trojica za zabavo skrbela tudi v februarju. Najbolj zveste naročnike bodo pri Telemachu namreč nagradili z brezplačnimi vstopnicami, preostali naročniki pa bodo prejeli kodo za popust. Brezplačne vstopnice dobi tudi prvih 300 novih naročnikov.

Več o Optimistih si preberi tukaj.